Akciós csomagok megrendelése

A GMAIL-es e-mail címről küldött üzenetekre a válaszunk elképzelhető, hogy SPAM mappába kerül! Kérjük, ott is keressétek! Hotmail-es címről érkező levelekre rendszerünk nem tud válaszolni!

AKCIÓS CSOMAGJAINKAT 02.01-10.31. KÖZÖTT LEHET IGÉNYBE VENNI!
11.01-01.31. között is vállalunk szülinapi rendezvényeket egyedi ajánlat alapján! Ajánlatkérő adatlap ITT!

Első alkalommal 18 éves kor alatt kötelező a szülő vagy gondviselő személyes jelenléte a felelősségvállalási nyilatkozat aláírása miatt. Más felnőtt, vagy nagykorú aláírását nem fogadjuk el! A nyilatkozatot innen tudjátok LETÖLTENI!

Kérjük, válaszd ki, hogy milyen csomagot szeretnél foglalni, és a lehetséges dátumot. A szabad helyeket a PÁLYAFOGLALÁSI (KATT IDE) oldalunkon látod. Amennyiben a megjelölt időpont foglalt, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot!

A megrendelés leadása nem minősül foglalásnak! Amennyiben szabad a megjelölt időpont, Kollégáink visszaigazoló e-mail küldenek a foglalásodról.

A létszámnál kötelező a résztvevők számát megadni, amit 2 nappal a rendezvény előtt tudunk még módosítani. A helyszínen ez már nem lehetséges.

A létszám arra vonatkozik akik a csomagban részt vesznek.

Ha több főre kértek asztalfoglalást mint akik a csomagot igénybe veszik, ezt a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni. Születésnap esetén tortát lehet behozni. Ételt-italt szigorúan tilos!

Az érkezési időpont minimum fél órával a gokart pályabérlés előtt esedékes.

Vezetéknév:

Keresztnév:

Telefonszám:

E-mail:

Foglalás dátuma:


Választott csomag:

Résztvevők száma:

Gokartozás kezdete:

Figyelem!
Kérjük úgy add meg a pályafoglalás kezdési időpontját, hogy a regisztráció miatt 30 perccel előtte minden résztvevőnek meg kell érkeznie.

Megjegyzés

Jogi nyilatkozat

"Kijelentem, hogy az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam, tudomásul vettem, és hozzájárulok személyes adataim tájékoztatás szerinti kezeléséhez."

captcha