Állófogadás

Állófogadás és egyedi program együtt a SiLverKart-ban!

Céges rendezvények megszervezése impozáns éttermünkben

A SiLverKart éttermében akár 120 fős állófogadás lebonyolítására is adott az ideális helyszín. A rendezvény alatt elegendő hely áll rendelkezésre az étkeztetéshez is.

Az állófogadás manapság a legközkedveltebb rendezvény típus, hiszen nagyon sokféle, ötletes módon valósíthatjuk meg. Kiemelten fontos szempont a rendezvény helyszíne, annak adottságai.

A SiLverKart éppen ezért annyira közkedvelt helyszín erre a célra is, hiszen az exkluzív, mégis barátságos hangulatú étterem, a gokartpálya közelsége, a hatalmas terület, az ingyenes parkoló mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy reprezentatív és minden szempontból igényes legyen céges rendezvénye.

Milyen rendezvények esetén jelent kiváló alternatívát egy állófogadás megszervezése?

Állófogadás keretében megrendezhetünk sajtótájékoztatót, üzleti találkozókat, céges évértékelőt, de akár nagyobb személyes eseményt is megünnepelhetünk, pl. nyugdíjba vonulás, születésnap, eljegyzés, vagy éppen egy nagyobb létszámú privát party a barátokkal.

Ültetett állófogadás – elegáns hangulat, maximális kényelem

Ennek a rendezvénytípusnak kialakult egy speciális módja, az ún. ültetett állófogadás. Elegáns, kényelmes, magasabb színvonalú vendéglátást tesz lehetővé, mint a hagyományosan elterjedt változata.. Ebben az esetben szintén hidegkonyhás szendvicsek, falatok szerepelnek az étlapon, de itt a résztvevők erre a célra kialakított asztalszigeteknél, vagy a fal mellett elhelyezett asztaloknál fogyaszthatják el.

A kényelmes körülményeknek köszönhetően az étlapon is sokkal nagyobb választékot kínálhatunk.

Egy laza hangulatú állófogadás keretében remek program egy gokartverseny vagy egy házi gokart bajnokság, mellyel egyedülállóan feldobhatjuk az esemény hangulatát. Közkedvelt megoldás!

Céges Rendezvények

SiLverKart Állófogadás – Egyedi igények profi megvalósítása

Ami a legfontosabb, hogy jól összeszokott csapatunk mindig szem előtt tartja egyedi igényeit! Forduljon hozzánk, és mi teljes körűen megszervezzük és lebonyolítjuk családi vagy céges rendezvényét! Várjuk az eredeti ötleteiteket is.

Előre egyeztetett időpontban rendezvényszervezőink szívesen körbevezetik csarnokunkban és egy kávé mellett elbeszélgethetnek az elképzelésekről.

Családi rendezvények

Pályafoglalási naptár

Áraink