Céges buli

 ami valóban összekovácsolja csapatát!

SiLverKart Gokart és Rendezvényközpont

Budapest, X. ker. Kozma utca 3.

,

Céges buli, csapatépítő tréning gokartozással, ínyencfalatokkal, finom ételekkel, egyéb szórakozási lehetőségekkel!

A kollektív együttélés és az együttműködés szabályait kicsi gyermekkorunktól kezdve tanuljuk. Megismerjük egymás erősségeit, gyengeségeit. Később, felnőtt korunkban, amikor egy munkahelyi kollektíva tagjai leszünk, ez lesz az alapja annak, hogy mennyire tudunk beilleszkedni a közösségbe, együttműködni munkatársainkkal.

.

Egy felvételi beszélgetésen a tesztek egy része éppen ennek felmérését célozza. Egy munkahelyi csapat tagjaként egyéniségünket ma már értékelik a legtöbb pozícióban, de ettől még egy csapatban kell dolgoznunk, ahol viselkedésünk, teljesítményünk mások munkájára is hatással van. Különösen igaz ez vezetői pozícióban

Céges buli, ami valóban összekovácsol? A SiLverkart- ban ehhez minden adott!

Egy munkahelyen nagyon sokféle ember kerül egymás mellé. A vezetőnek komoly kihívás megvalósítani azt, hogy egy kollektíva egymást erősítő, támogató csapattá váljon.  Az inspiráló, mindenki számára kellemes munkahelyi légkör a hatékony munkavégzés alapja!

csapatépítés lényege az, hogy játékosan, szórakozás közben ismerjük meg egymás erősségeit, egyedi tulajdonságait. A gokartozás felvillanyozó élménye ebben sokat segít! Egyaránt előhozza a csapatszellemet és az egyének különleges képességeit. Ilyenkor kialakulhatnak privát beszélgetések is, amire munka közben nincs idő. Egymás jobb megértése szintén kihat a csapat mindennapjaira.

Az ilyen céges rendezvények legfőbb célja, hogy „civil” környezetben, oldott hangulatban jobban megismerjük munkatársainkat, vezetőinket. A SiLverKart-ban megrendezett céges bulik felejthetetlenek! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az évről-évre visszatérő kedves csapatok.

Nem jártál még nálunk? El se tudod képzelni, hogyan zajlik egy jó kis buli a SiLverKartban? Itt megnézheted 🙂

 

SiLverKart céges buli: ahol megvalósul az igazán eredményes csapatépítés!

A buli alkalmával szervezett házi gokart bajnokság, a közösen átélt élmények és sikerek örök emlékként maradnak meg a csapat tagjaiban. A barátságos hangulatú étterem, az ínyencfalatok és a különleges italok egy izgalmakkal teli, élménydús nap után kellemes ellazulást nyújtanak a csapat tagjainak.

A rendezvény programja lehet még pl. karaoke show is! Rendkívül közkedvelt, szinte elmaradhatatlan program, mely garantálja a fergeteges hangulatot.

A céges rendezvény Dj partnerünk a BudapestDj.hu szolgáltatja a legjobb zenéket, illetve vezeti a karaoke bulikat is az este folyamán.  Sok éves tapasztalattal a hátuk mögött évek óta együttműködő partnerünk a vendégek szórakoztatásában. Legyen szó Dj szolgáltatásról, karaoke partyról vagy fellépők, koncertek hangosításáról, bátran ajánljuk őket. A zenei szolgáltatásaik szervezését mi magunk végezzük minden céges rendezvényünkre, úgyhogy keressenek ez ügyben is bizalommal minket.

Váljanak az Ön munkatársai is igazi, ütőképes csapattá! Érezzék jól magukat egy különleges helyen, ahol egyedülálló szórakozásban lesz részük!

Az idei céges buli vagy csapatépítő tréning helyszínének válassza Ön is a SiLverKart Gokart és Rendezvényközpontot! Tapasztalt munkatársaink segítségével garantált a siker!

Akciós ajánlataink cégeknek

Kapcsolat, nyitvatartás

Pályafoglalási naptár