Céges karácsony

 Céges Karácsonyi buli a SiLverKart-ban

Exkluzív helyszín különleges programokkal!

Budapest, X. ker. Kozma utca 3.

Céges Karácsony megszervezésekor a legnehezebb feladat megtalálni a megfelelő helyszínt, ahol méltóképpen ünnepelhet a csapat, hiszen ez egy igazán különleges rendezvény!
Általában az év zárásaként ilyenkor esedékes pl. a prémium osztás, és a kinevezéseket erre az alkalomra időzítik leggyakrabban. Ezt követően pedig egy fergeteges bulival együtt ünnepel  a csapat.

Céges Karácsony a SiLverKart-ban – Csapatformáló, emlékezetes rendezvény 6-120 főig

A SiLverKart gyönyörű, klimatizált étterme maximum 120 fő részére kínál felejthetetlen buli helyszínt Karácsonyra. Bőven van hely akár csapatjátékokra, céges karaoke programra, egy táncversenyre – de remek helyszín egy gokart házi bajnokság díjkiosztójára is!

Céges Karácsonyi buli házi gokart bajnoksággal egybekötve – Igazán egyedi kombináció!

Gokartozni szinte mindenki szeret. Céges rendezvényeken különösen közkedvelt program, hiszen csapatépítő jellege sem lebecsülendő – túl azon, hogy egyben remek szórakozás is! Egy házi gokart bajnokság együttműködésre ösztönzi a csapattagokat, ugyanakkor az egészséges versenyszellem is hajtja a versenyzőket a lehető legjobb eredményért.

Nem jártatok még nálunk? El se tudjátok képzelni, hogyan zajlik egy jó kis buli a SiLverKartban? Itt megnézhetitek 🙂

 

A futam közben az étteremből vagy a bárból kivetítőkön követhetőek a pályán zajló események, de akár egy speciális panorámaüvegen keresztül, felülnézetből is drukkolhatunk a versenyzőknek.

További remek szórakozási lehetőséget kínálnak egyéb játékaink az étterem melletti részen: a két pályás bowling pálya, a két biliárdasztal, a csocsó és a darts is.

Céges karácsony meghívott vendégekkel? Rendezvényterem szabadon választott stílusban!

Gyakori az is, hogy vendégeket, színészeket, énekeseket hívnak meg. Az étterem rugalmasan átalakítható aszerint, hogy milyen típusú rendezvényt szeretnénk lebonyolítani benne.

Céges Karácsony felséges ételekkel, italokkal a SiLverKart Éttermében!

Egy céges Karácsonyi rendezvény szerves részét képezi az ünnepi vacsora és a különleges italok. A SiLverKart 2 magasan képzett séfje friss, minőségi alapanyagokból alkotja meg az ünnepi menü fogásait. Minőségi italok, borok gazdag kínálata várja a vendégeket a bárban.
Sokan
egy-egy ilyen céges rendezvényt követően családjukkal is visszatérnek, miután megtapasztalták a „SiLverKart-hangulatot”.

Ha egy igazán különleges karácsonyi bulit szeretne, válasszon minket!

Profi rendezvényszervező csapatunk mindenben a segítségére lesz.

Egyéb igényelhető céges rendezvények:

Akciós ajánlataink cégeknek

Pályafoglalás

Ajánlatkérés