Céges születésnap

SiLverKart Rendezvényközpont – Budapest X. ker. Kozma utca 3.

Színvonalas, az alkalomhoz méltó helyszín egyedülálló programokkal!

 

A céges születésnap megrendezése egyfajta mérföldkő minden cég életében. Különleges esemény a munkatársaknak is, különösen azoknak, akik kezdetektől jelen vannak a cég életében.
Egy ilyen alkalom megszervezésekor kiemelten fontos szerepet kap a rendezvény helyszíne, valamint a kapcsolódó programok is. Többféle szempontnak is meg kell felelnie egyidejűleg.
A céges születésnap helyszínének könnyen megközelíthetőnek kell lennie, valamint jó, ha van saját parkolója.
A SiLverKart saját parkolójában akár 100 autó elhelyezését tudjuk biztosítani díjmentesen.

A szervezés első és egyben legfontosabb lépéseként meg kell határoznunk, hogy milyen stílusú rendezvény legyen a céges születésnap. Ez segít a helyszín és a program kiválasztásánál is.

  • Komoly hangulatú legyen beszédekkel, esetleg kinevezésekkel egybekötve képzeljük el?
  • Legyen inkább csapatépítő jellegű ebéddel-vacsorával, beszélgetésekkel, „mulassunk együtt” stílusban?
  • Egész napos legyen vagy inkább délután-este, a munkanap végén, netán hétvégére szervezzük?
  • Hány fős lesz a csapat létszáma? Csak a munkatársainkat látjuk vendégül vagy inkább céges családi nap-jelleggel szeretnénk megrendezni?
  • Legyen valamilyen szervezett program?
  • Motiváló, csapatszellemet erősítő program legyen vagy inkább a szórakozás, a jókedv legyen hangsúlyosabb?
  • Hívjunk előadót, legyen műsor vagy van a kollégák között mókamester, aki vállalja a hangulatfelelős szerepét?
  • Milyen legyen a műsor? Szórakoztató? (Pl. kareoke show,- ez most nagy divat!) Inkább ismeretterjesztő? (Sommelier borkóstolóval) Esetleg motiváló? Rengeteg kiváló szakembert találunk ezen a területen! Kit látna szívesen közülük?

Bármilyen típusú céges születésnap szervezéséhez keres helyszínt és rendezvényszervező szakembert, nálunk megtalálja! A SiLverKart már sok ilyen rendezvénynek adott otthont. Tapasztalt munkatársaink segítségére, ötleteire is számíthat a szervezéstől a lebonyolításig.

Nem jártak még nálunk? El se tudják képzelni, hogyan zajlik egy jó kis buli a SiLverKartban? Itt megnézhetik 🙂

 

Miért a SiLverKart a legjobb választás a céges születésnap megrendezésére?

120 fő befogadására alkalmas, klimatizált éttermünk színvonalas környezetben, kényelmes körülmények között várja Önöket nagyobb létszámú céges rendezvények esetére.

Egész napos rendezvény alkalmával az étkeztetés a helyszínen megoldható, hiszen saját melegkonyhás étteremmel rendelkezünk. Minőségi friss alapanyagokból készíti el két magasan képzett szakácsunk a finomabbnál finomabb ínyencfalatokat  A koccintás sem probléma, az étterem mellett közvetlenül egy kellemes bár is várja a kedves vendégeinket.

 

Egy egyedülálló program, amelyet mindenki szeretni fog!

Gokartozás csúcsminőségű gokartokkal, egy különleges pályán!

A SiLverKart Rendezvényközponton belül található gokart pálya már nagyon sok céges rendezvény alkalmával bizonyította, hogy kortól és nemtől függetlenül mindenki számára remek szórakozás!

Céges születésnap szervezésekor gyakran bíznak meg bennünket házi gokart bajnokság megszervezésével. Éppen úgy, mint a Forma1-en, itt is lesz kijelzőkön követhető verseny, majd eredményhirdetés, érem, dobogó és az ilyenkor elmaradhatatlan pezsgődurranás. Akár csapatépítő jelleggel, akár szórakoztató hangulatban szeretné megrendezni, mindkét esetben remek választás lesz!

Akciós ajánlataink cégeknek

Pályafoglalás

Ajánlatkérés