Csapatépítés

Csapatépítő tréning a SiLverKart-ban

A közös játék a legjobb csapatformáló erő!

A SiLverKart Gokart- és Rendezvényközpont szolgáltatásai:

 • Céges rendezvények szervezés és lebonyolítása 6-120 főig
 • Fedett gokart pálya, az ország legújabb gokartjaival
 • Gokart bajnokság játékosan, F1 mintára
 • Nívós étterem rész, kulturált étkezési lehetőséggel
 • Hideg- és meleg tálak, svédasztalos étkezés
 • Alkoholmentes és alkoholos italcsomagok
 • Konferencia terem 120 főig
 • Bowling, biliárd, darts, csocsó, XBOX

 

…és Önnek miben segíthetünk?

Már az óvodáskortól kezdve különféle csoportokba tartozunk, ha akarjuk, ha nem. Szocializálódunk már az óvodában is, tanuljuk a kollektív együttélés és az együttműködés szabályait.

Megismerjük egymás erősségeit, gyengeségeit, furcsaságait. Megtanuljuk kezelni a konfliktusokat, elsajátíthatjuk az empátia alapjait.
Ez lesz az alapja később annak, hogyan tudunk együttműködni egy munkahelyi kollektíva tagjaival, vezetőinkkel.

Ma már egy felvételi beszélgetésnek szerves részét képezi a jelölt ilyen irányú feltérképezése is. Ehhez sokféle teszt áll rendelkezésre.
Különösen fontos ez, ha vezető pozícióba keresünk munkatársat. Itt még nagyobb jelentősége van a jelölt személyiségének, vezetői képességeinek.

Egy kollektíva tagjaként nem csak az lesz fontos, hogy ne bántsuk egymást, segítsünk annak, aki bajban van, összefogjunk egy-egy feladat elvégzéséhez – bár ezek is nagyon fontosak, ennél többre lesz szükség ahhoz, hogy egy valóban sikeres csapat létrejöjjön és hatékonyan működjön.

Csapatépítés, csapatépítő tréning: Kovácsoljon a munkahelyi kollektívából erős, ütőképes, hatékony csapatot! A SiLverkart-ban ehhez minden adott!

Nem jártak még nálunk? El se tudja képzelni, hogyan zajlik egy jó kis buli a SiLverKartban? Itt megnézheti 🙂

 

 

Egy munkahelyen nagyon sokféle ember kerül egymás mellé. Mindenki más múlttal, személyiségjegyekkel, habitussal, világnézettel stb. rendelkezik. Nem kis kihívást jelent mindezek ellenére –vagy éppen ezeket a tulajdonságokat, adottságokat kiaknázva – életre hívni egy közös célokon munkálkodó, egymást erősítő, támogató csapatot!
Az inspiráló, mindenki számára kellemes munkahelyi légkör önmagában mit sem ér!

A csapatépítés lényege az, hogy megismerjük egymás erősségeit, egyedi képességeit, majd mindezek tudatában olyan közösen elvégzendő feladatokat adjunk, melynek elvégzése során össze tudnak csiszolódni a csapat tagjai. Felmérhetjük, hogy

 • Kinek volt pl. egy problémára a legjobb megoldása?
 • Ki milyen egyéni látásmóddal közelítette meg a kapott feladatot?
 • Ki mennyire volt alapos a kivitelezésben?
 • Összességében ki volt a leghatékonyabb és miben?
 • Ki az, aki váratlan, nagyfokú stressz alatt is higgadt tud maradni?
 • Ki az, akit a csapat többi tagja el tud fogadni, mint vezetőt?

Kiderül, hogy ki miben tud leginkább a csapat erőssége lenni. Ez a csapatépítés legfőbb célja!
Alapvetően fontos, hogy mindig az erősségekre fókuszáljunk, hiszen ez lesz a közös siker és a kiváló hangulat záloga!
Az esetleges „gyengeségeket” érdemes konstruktívan kezelni, hiszen attól, hogy valaki lassabb a többieknél, lehet alaposabb náluk. Ha valakinek nem erőssége a kreatív megoldások meglátása, attól még a kivitelezésben remekelhet!

A jó vezető mindezeket együttesen mérlegeli, mielőtt egy-egy pozícióra kijelöl valakit. Mindenki akkor tud a leghatékonyabban és örömmel tevékenykedni, ha képességeinek leginkább megfelelő, „testhezálló” feladatot bíznak rá.

SiLverKart csapatépítő tréning: ahol megvalósul az igazán eredményes csapatépítés!

A gokartozás egy remek lehetőség arra, hogy kiderüljenek ezek a dolgok. A játék, a közös stratégia, a barátságos verseny alatti viselkedés, hozzáállás sokat elárul munkatársairól, miközben a közösen átélt élmények és sikerek sokáig kedvelt beszédtémát szolgáltatnak majd a csapattagoknak.

A kellemes hangulatú étterem, az ínyencfalatokkal és a különleges italokkal méltó levezetése lesz egy eredményes, izgalmakkal teli napnak.

A csapatépítés, a csapatépítő tréning programjában szerepelhet még pl. kareoke show is a hangulat fokozására. Szervezze meg csapatépítő tréningjét tapasztalt munkatársaink segítségével!

Legyenek az Ön munkatársai a következő sikeres csapat tagjai!

Egyéb igényelhető céges rendezvények:

Céges évzáró ünnepség

Pályafoglalás

Étterem