Diplomaosztó

Diplomaosztó utáni buli a SiLverKart-ban

Egy különleges élmény a felnőttkor küszöbén!

Budapest, X. ker. Kozma utca 3.

A diplomaosztó rendezvény mérföldkő egy fiatal életében. Véget ér egy korszak, és elkezdődik a felnőttkor a maga összes kihívásával, megmérettetésével.

A hagyományos diplomaosztó szigorúan meghatározott rend szerint zajlik. Fennkölt érzelmek, sikerélmény, merev protokoll jellemzi.

Ezt követi a családi összejövetel, ahová meghívják a család távolabb élő tagjait is, hogy együtt ünnepelje meg a család a nem kis erőfeszítésekkel megszerzett diplomát.

A fiatalok azonban másfajta szórakozásra is vágynak!

A megérdemelt jutalom: diplomaosztó után buli a barátokkal!

Gyakran maguk a szülők szerveznek egy ilyen bulit a fiataloknak, hogy kitombolhassák magukból a feszültséget. Van olyan is, amikor pedig a barátok fognak össze, így köszöntve-ünnepelve meg barátjuk sikerét. A lényeg, hogy kell egy szuper jó hely, ahol van valamilyen jó program is, ahol lehet egy jót enni és ahol koccinthatnak a friss diplomás jó-baráttal a többiek.

A SiLverKart-ban minden együtt van, ami egy fergeteges, izgalmakkal teli bulihoz kell!

Diplomaosztó utáni buli: Gokartozás, étterem, bár – és mindez egy helyen!

Mit szólnátok a hivatalos ünnepség feszengős hangulata után egy vérpezsdítő házi gokart bajnoksághoz?  Éljétek meg az élményt, hogy milyen biztonságos körülmények között versenyezni egy izgalmas, változatos gokart pályán, a legújabb, csúcsminőségű gokartokkal.

Minden úgy zajlik, mint egy igazi Forma1-es bajnokságon: bemelegítő és időmérő futamok, a végén rajtrácsos verseny, dobogós eredményhirdetés és igazi díjátadó ünnepség, melynek keretében átadásra kerül az érem vagy kupa szett és az elmaradhatatlan pezsgő, melyet cégünk ajándéka! A verseny végén mindenki megkapja a névre szóló, köridőre lebontott, részletes futamlapot is!

A futamok alatt kivetítőkön követhetitek a pályán zajló eseményeket. Akik éppen az étteremben vagy a bárban vannak, felülnézetből látják a pályát egy panorámaüvegen keresztül.

Ínyenc vacsora egy színvonalas étteremben a helyszínen

A verseny izgalmai után levezetésképpen a helyszínen található elegáns, mégis barátságos étteremben feltölthetitek az energiaraktárakat, majd a mellette lévő bár gazdag italkínálatából koccinthattok a diploma és a verseny nyertesének sikerére is.

Családi rendezvények

Céges rendezvények

Rendezvényhelyszín