Érettségi buli

Ünnepeljétek meg a SiLverKart-ban!

Érettségi buli gokartozással fűszerezve

Budapest, X. ker. Kozma utca 3.

Érettségi buli – Végre túl vagytok rajta, jöhet a felnőttkor!

Az érettségi megszerzése minden fiatal életében mérföldkőnek számít. Akár főiskolára, egyetemre mész, akár elkezdesz dolgozni, ez a baráti kör már nem lesz együtt nap, mint nap, mint eddig a gimiben. A kialakult barátságok egy része megszakad, de vannak olyan barátságok, melyek kiállják az idő próbáját és akár életetek végéig megmaradnak.
Az érettségi buli mindig búcsú is egy kicsit a gondtalan diákévektől. Nálunk méltóképpen megünnepelhetitek!

Érettségi buli a SiLverKart-ban – Gokartozás, sebesség, remek programok egy helyen!

A fiatalok általában maguknak szervezik az érettségi bulijukat, egy igazi, nekik való bulit. A SiLverKart-ban egyszerre találtok remek szórakozási lehetőségeket, egy szuper bulihelyszínt, sőt melegkonyhás étterem is van – de ha ti a pizza hívei vagytok, akkor sem fogtok csalódni! Gazdag kínálatból válogathattok kedvetekre.

Ami még fontos: pénztárcabarát árakkal várunk benneteket! Csoportos kedvezményeink között ti is megtaláljátok a létszámhoz igazított legkedvezőbb ajánlatot.

Érettségi buli és házi gokart bajnokság

Fiúknak-lányoknak egyaránt izgalmas szórakozás lesz!

Gokartozni szinte mindenki szeret kortól és nemtől függetlenül. Nap, mint nap tapasztaljuk, hogy a lányok is éppen olyan szívesen jönnek hozzánk, mint a fiúk. Sőt, nemcsak a fiatal lányok és fiúk, hanem az idősebbek számára is kedvelt szórakozás. Visszatérő vendégeink között szép számmal találunk lelkes versenyzőket még a silver korúak köréből is. Bármely korban elő tudjuk hívni magunkból az önfeledten kacagó gyermeket!

A házi gokart bajnokság éppen olyan lesz, mint egy igazi Forma 1-es verseny:

Lesznek bemelegítő és időmérő futamok, a végén rajtrácsos verseny és dobogós eredményhirdetés! Természetesen élethű díjátadó ünnepséget is szervezünk, ahol a nyertesek átvehetik az érmeket vagy a kupákat. Ezután következik a pezsgődurranás szokás szerint egy kiváló minőségű Törley pezsgővel, mely cégünk ajándéka. A nagy nap emlékére minden versenyző kézhez kapja a névre szóló, köridőre lebontott, részletes futamlapot is!

Az étterem melletti részen egyéb szórakozási lehetőségeket is találtok: két pályás bowling pálya, biliárdasztal, csocsó, darts, valamint Xbox.

A futamok alatt az étteremből és a bárból kivetítőkön követhetitek a futamokat, felülnézetből láthatjátok a pályát egy panorámaüvegen keresztül.

Családi események, baráti találkozók, érettségi bulik közkedvelt helyszíne vagyunk azért is, mert gokartozás után az étteremben remek ételekkel, isteni pizzákkal és finom italokkal várunk benneteket. Nálunk minden adott ahhoz, hogy egy felejthetetlen bulival zárjátok életetek egyik meghatározó időszakát.

Szabályok, tudnivalók

Ajándékutalványok

SiLverKart étterem & bár