Étterem

Színvonalas környezet, ínyencfalatok, pénztárcabarát árak!

SiLverKart Étterem nyitvatartás:

Hétfőtől Péntekig: 12:00 – 24:00

Szombat: 10:00-24:00

Vasárnap: 10:00 – 22:00 

SiLverKart Étterem – Asztalfoglalás

magánszemélyeknek:

Telefonon (az elkövetkező 1 hétre): 06-30-869-2994 

SiLverKart Étterem – Asztalfoglalás

Nagyobb társaságoknak

céges rendezvényekre, családi eseményekre, későbbi időpontra:

E-mailben: gokart@silverkart.hu várjuk ajánlatkérését!

A csarnokunk emeletén található SiLverKart Étterem 120 fő befogadására alkalmas. Igényes, modern, mégis barátságos környezetben, tapasztalt séfekkel minden igényt kielégítő helyszíne lehet céges és családi, baráti rendezvényeknek egyaránt.

Ha pedig gokartozás közben a sebesség izgalma meghozza az étvágyadat, biztos lehetsz benne, hogy Te is találsz kedvedre való falatokat pénztárcabarát árakon!

Két profi szakácsunk minőségi, friss alapanyagokból varázsol ínyencfalatokat, hozzájárulva a rendezvények sikeréhez, a gokartozás utáni baráti vacsorákhoz egyaránt.

A nagyobb rendezvények során hideg-meleg étkeztetéssel egyaránt tudunk szolgálni az esemény jellegének és Megbízóink igényeinek megfelelően.

SiLverKart Étterem: egyedülálló kilátás felülnézetből a gokart pályára!

Az étteremből pazar kilátás nyílik felülről a gokart pályára egy panorámás üvegfalon keresztül, így akár vacsora közben vagy az italodat fogyasztva is élvezheted a futamokat, egy éppen zajló versenyt, házi bajnokságot.

Halmozzuk az élvezeteket! További szórakozási lehetőségek a SiLverKart-ban!

Szintén az emeleten, az étterem mellett kapott helyet a szintén közkedvelt 2 pályás bowling pálya, de találsz 2 biliárdasztalt, csocsó asztalt, 2 XBOX-ot is! A rendezvények alkalmával mindig nagy örömmel tobzódnak kedves vendégeink a sokféle szórakozási lehetőséget látva. Mindenki talál kedvére valót!

120 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas, klimatizált, kényelmes éttermünk kiváló rendezvényhelyszín előadásokra, konferenciákra, céges rendezvények helyszíneként és családi összejövetelekre egyaránt.  A SiLverKart-ban minden feltétel adott rendezvénye sikeres lebonyolításához!

Tapasztalt munkatársaink mögött már több száz sikeres rendezvény áll, közülük sok évről-évre itt kerül megrendezésre. Ez is bizonyítja, hogy Kedves visszatérő Vendégeink bizalmukkal hálálják meg munkánkat.

Tegyen próbára minket Ön is! Szeretettel várjuk megkeresését!

Virtuális étlap

Asztalfoglalás

Gokartpálya