Évforduló

Rendhagyó ünneplés az évforduló alkalmából

Izgalmas programok egy különleges helyszínen!

SiLverKart Gokart pálya és Rendezvényközpont

Budapest, X. ker. Kozma utca 3.

Évforduló megünneplésére keres egy csodás helyszínt? Különleges programmal szeretné meglepni párját, barátait?

Szeretne idén valami szokatlan, valami meglepő, izgalmas mégis kedves programot találni, amivel valóban sikerülne felejthetetlenné tenni ezt a napot?

A SiLverkart egy igazán egyedülálló, nem sablonos, izgalmakkal teli programot, valamint a vacsorához impozáns helyszínt is kínál az alkalomhoz.

Lepje meg párját, szeretteit egy eredeti, maradandó élménnyel!

Házassági évforduló lesz nemsokára? Megismerkedésük évfordulója közeleg? Együttélésük dátuma érkezett újabb évfordulóhoz? Más különleges esemény kapcsán telt el egy újabb esztendő, mely ünneplést érdemel?

Szeretik a nem szokványos programokat? Kipróbálni valami újat? A SiLverKart Gokart és Rendezvényközpont remek helyszín egy-egy ilyen esemény megünneplésére! A csarnokot mindenre kiterjedő figyelemmel terveztük és kiviteleztük. Minden négyzetmétere igényes, elegáns. Itt minden arról szól, hogy vendégeink kulturált, elegáns környezetben szórakozhassanak, ünnepelhessenek.

Egy évforduló mindig különleges alkalom, szeretik rendhagyó módon megünnepelni. A SiLverKart-ban már nagyon sokan éltek át felejthetetlen pillanatokat egy-egy évforduló alkalmával. Önök sem fognak csalódni!

Évforduló megünneplése gokartozással és ünnepi vacsorával–

különleges program egy különleges alkalomra!

A gokartozással egybekötött vacsora méltó megünneplése lesz ennek a csodás alkalomnak. A változatos gokart pálya kezdőknek is vállalható, de igazán a profi versenyzők fogják értékelni a trükkösebb pályaszakaszokat.
Vadonatúj, modern, biztonságos gokartokkal várjuk, ahol garantált a felhőtlen szórakozás. Gondoltunk azokra is, akik inkább bowlingozni, Xbox-ozni, darts-ozni, csocsózni, vagy biliárdozni szeretnének inkább. Az étterem melletti részen megtalálják nálunk kedvencüket ők is.

A gokartozást követően elegáns éttermünkben hangulatos ünnepi vacsorával koronázhatják meg ezt a gyönyörű napot. Két profi szakács gondoskodik az ünnepi lakomáról, a bárban különleges italok, borok gazdag kínálatával várjuk kedves vendégeinket.

 

Évforduló ünneplése a családdal vagy baráti körben

Együtt ünnepelve az öröm is több lesz!

Nagyobb létszámú rendezvényekre gyakran hívnak meg előadóművészeket, énekeseket is, így emelve az ünnep fényét. Impozáns éttermünk akár 120 fős vendégsereg számára is tökéletesen helyszín lesz. Várjuk egyedi igényeiket is! i

 

 

Egyéb, a SiLverKartban megtartható családi és baráti rendezvényeinket itt tekintheti meg!

Akciós gokart kuponok

Hasznos tudnivalók

Gokart tábor