Céges évzáró ünnepség

Céges év végi buli a SiLverKart-ban

Különleges helyszín egyedülálló programokkal!

Budapest, X. ker. Kozma utca 3.

Céges évzáró ünnepség megszervezéséhez keres rendezvényhelyszínt? Szeretne valamilyen különleges, egyedi programmal is kedveskedni a munkatársaknak?

Jó helyen jár!

A SiLverKart impozáns, klimatizált étterme akár 120 fő számára is ideális helyszín lesz, ráadásul egy valóban különleges programot is kínálunk!

Éljék át az igazi Forma1-es versenyek izgalmát a céges évzáró ünnepségen együtt a csapattal!

Céges évzáró ünnepségre, csapatépítő tréningekre és egyéb céges rendezvényekre is kiváló szórakozás a gokartozás, különösen egy házi gokart verseny izgalmai tehetik felejthetetlenné a programot. Mindenki szeret játszani, versenyezni biztonságos körülmények között, egy izgalmas gokart pályán, a legújabb, csúcsminőségű gokartokkal.
Semmiről nem maradnak le azok sem, akik éppen az étteremben vagy a bárban tartózkodnak! Ők a futam közben kivetítőkön követhetik a nézők a pályán zajló eseményeket.vagy egy speciális panorámaüvegen keresztül rálátva a pályára felülnézetből drukkolhatnak a versenyzőknek.
Bemelegítő és időmérő futamok, a végén rajtrácsos verseny, dobogós eredményhirdetés és igazi díjátadó ünnepség, melynek keretében átadásra kerül az érem vagy kupa szett és a Törley pezsgő, melyet mi adjuk ajándékba!

Nem jártak még nálunk? El se tudják képzelni, hogyan zajlik egy jó kis buli a SiLverKartban? Itt megnézhetik 🙂

 

Szórakozási lehetőségek a gokartozást kevésbé preferálóknak!

-Igyekszünk mindenkinek kellemes élményt nyújtani

Az étterem mellett található a két pályás bowling pálya, a két biliárdasztal, az Xbox-ok, a csocsó, az elektromos darts és a hatalmas LED TV is. Mindenki talál kedvére való játékot. Nézzen körül nálunk! Virtuális séta a SiLverKart-ban

Céges Évzáró ünnepség igazi ínyencfalatokkal, finom italokkal egy exkluzív étteremben

A SiLverKart Rendezvényközpont étterme az első emeleten található. Itt alkotja két mesterszakácsunk ínycsiklandó ételkreációit mindig friss alapanyagokból, értő kezekkel és szívvel-lélekkel. Az étterem mellett található bárban pedig minőségi borok, különleges itókák sokasága segít gondoskodni egy évzáró ünnepséghez méltó, fergeteges hangulatról.Lapozható virtuális Étlap és Itallap

Céges Évzáró ünnepség népszerű vendégekkel, meghívott előadókkal

Céges rendezvényekre megbízóink gyakran meghívnak népszerű előadókat, igényelnek szórakoztató műsorokat. Attól függően alakítjuk, rendezzük be az éttermet, hogy milyen típusú műsor lesz a program része.
Önnek csak el kell mondania, mit szeretne. A többi a mi dolgunk! Ha egy igazán különleges céges évzáró ünnepséggel kívánja meglepni munkatársait, ne habozzon, válasszon minket! Profi, sok éves tapasztalattal rendelkező rendezvényszervező csapatunk mindenben a segítségére lesz.

Akciós ajánlataink cégeknek

Pályafoglalási naptár

Ajánlatkérés