NYÁRI GOKART TÁBOR 2017. SILVERKART BUDAPEST

Köszönjük a részvételt minden Gyerkőcnek, és köszönjük a Szülőknek a bizalmat! 🙂

Várunk Titeket sok szeretettel jövőre is a SiLverKart Gokart Táborában!

Képek a Facebook oldalunkon! 🙂

GYAKORI KÉRDÉSEK

A gokartozáshoz hosszú nadrág és póló szükséges, zárt cipővel. Higiénia maszkot és bukósisakot a helyszínen biztosítunk.

Van gyerek gokartunk, amit 125 cm-től már nagyon ügyesen kezelnek a lurkók. A jelentkezés feltétele a gokartos tapasztalat. Kérjük a szülőket, hogy mielőtt jelentkeznek táborba, mindenképp jöjjenek el hozzánk, és próbálja ki a gyermek a gokartozást. Sajnos 8 éves kor alatt nem fogadunk résztvevőket.

Mint minden sportban, a gokartban is vannak kockázatok. Csarnokunk minden évben magas szinten megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak. A gokartok folyamatos karbantartás alatt állnak napi szinten. A bukókeret, fejtámla, 4 pontos biztonsági öv, állítható pedálok, és a féklámpa mind a gyerekek biztonságát szolgálja.

Ebben az esetben igyekszünk találni egy másik megfelelő időpontot, vagy a turnus megkezdése előtt a befizetett összeg 100%-át visszafizetjük.

Reggelivel indítjuk a napot, itt mindig több variáció van. Ebédre 2 fogásos meleg ételt kapnak (leves, főétel). Igyekszünk olyan ennivalókat biztosítani, amit szeretnek a gyerekek és szem előtt tartjuk a különleges kéréseket is. 16:00-kor uzsonnázunk.

A tábor vezetők 7:30-tól a gokart pályán vannak egészen 18:00 óráig. Az esetleges korábban jövetel vagy késés nem okoz problémát, amennyiben erről minket előre tájékoztatnak.

A turnusba való regisztrációkor a teljes összeg befizetése szükséges. Befizethetik személyesen a SiLverKartban nyitvatartási időben ( H-P: 15:00-24:00; Szo: 10:00-24:00; V: 10:00-10:00), vagy lehetőség van banki utalásra is. Banki adatok a jelentkezési lap alján vannak.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Nyáron újra a gyerekeké a főszerep a SiLverKartban!
Egy tábor, ahol kellemes légkörben, jó hangulatú csapatban élvezhetik a
gyermekek a szünidőt!
8-15 éves korig várjuk a gokartozni vágyó lányokat és fiúkat! 8 éves kor alattsajnos nem tudunk táborozókat fogadni. A táborba való jelentkezés feltétele a gokartos tapasztalat. Ez azt jelenti, hogy a gyerkőc már gokartozott a SiLverKartban legalább 1 futamot. Kérjük a szülőket, a jelentkezés előtt mindenképp próbálják ki a gyermekek ezt a technikai sportot!
Július 17 – Július 21. és Augusztus 7 – Augusztus 11-ei héten CSAK 13-17 ÉV KÖZÖTTI RÉSZTVEVŐKET FOGADUNK!
Magasság alsó határa 125 cm (kis gokart) és 145 cm (nagy gokart).
hétfőtől-péntekig tartó 5 napos turnusokban, reggel 8-17 óráig
Ellátás: napi 3 étkezés (ebédre 2 fogásos meleg étel)

Visszatérő gyermekek részére, illetve testvéreknél a második gyermek esetén

-10% kedvezményt biztosítunk a tábor árából (48.600 Ft/fő.)

Kiegészítő programok:
bowling – bajnokság
biliárd verseny
csocsóbajnokság
különböző, csoportos foglalkozások, csapatjátékok

A gokart tábor ára: 54.000 Ft/fő/ 5 nap
A teljes összeget jelentkezéskor kell megfizetni. Ekkor kerülnek regisztrálásra a kiválasztott időpontra.

A tábor fizethető:
– készpénzben,
– bankkártyával,
– SZÉP kártyával.

Érdeklődni és jelentkezni lehet a megadott telefonszámon és e-mail címen:
Kollárics Izabella
Tel.: 06-30-670-8590
E-mail: gokart@silverkart.hu

SILVERKART GOKART TÁBOR

Méltán nagy sikerű gokart táborunkat idén az 7. alkalommal fogjuk megtartani. 8 és 15 év közöttiek a táborozók. Mi, a SiLverKart csapata, fontosnak tartjuk, hogy ebben a pár napban csak az Ön gyermekéé legyen figyelmünk! A gokartozás több mint „körözés” a pályán! Mi az elméleti, és technikai részét is szeretnénk átadni a gyerekeknek, hogy még nagyobb élményt jelentsen nekik ez a sportág. Mindenki személyes figyelmet kap tőlünk, csiszoljuk, fejlesztjük a technikáját az edzések során.

Öt felejthetetlen, élményekkel teli nap ez a gyerekek és a mi részünkről is. Szakszerű táborvezetők foglalkoznak a gyerkőcökkel egész nap. Napközben csapatversenyek kovácsolják össze a táborozókat. Előnyben részesítjük az olyan kiegészítő programokat, amik szórakoztatva, észrevétlenül fejlesztik a lurkók képességeit. Sokat tanulnak tőlünk, egymástól, de mi is tőlük!

A tábor utolsó napján a szülők is láthatják (és dokumentálhatják), hogy mit tanult nálunk gyermekük. Minden táborozó részt vesz egy igazi, mini Forma-1-es rajtrácsos versenyen, ahol bebizonyíthatja, hogy itt nem lopták a napot! A tábor zárásaként dobogós eredményhirdetést tartunk, és pizzázunk egyet a szülőkkel.

A tábor napjain a gyerekek a bowlingot, csocsót, darts-ot, biliárdot és az x-bokszot is korlátlanul használhatják. Napi háromszori étkezést biztosítunk, ebbe beletartozik a két fogásos meleg ebéd. Fedett pályánk és hűtött éttermünk biztosít védelmet a nyári napokon a hőguta, leégés és eső ellen. A tábor reggel 8 órától délután 5 óráig tart.

A táborok heti turnusokban indulnak június, július és augusztus hónapokban.