Gokartok

Új Gokartok a SiLverkart gokart pálya benzingőzében:

Megérkeztek a legújabb 2018-as SODI RT8 gokartok

VADONATÚJ 2018-AS SODI RT8-AS GOKARTOK ÉRKEZTEK!

a SiLverKart Gokartpálya idén is a megszokott zsongással fogadta a legújabb 2018-as Gokartokat, amelyekről a pályamestereink ünnepi hangulatban szedték le a csomagolást 🙂 Ez persze érthető, ki ne szeretne egy teljesen “új autó” illatú gokartot vezetni.

Természetesen egy vadiúj gokart esetén több tesztkörre is szüksége van a megalapozott véleményalkotáshoz, ezért ilyenkor mindig vad versenyzés veszi kezdetét 🙂

SODI RT8 gokartok 2018 – Gyártósorról a rajtvonalig versenyre felkészítve!

A SODI RT8 gokart a száguldás és a gokartozás szerelmeseinek szíve csücske, ami nem véletlen.

Van, aki számára a csúcsminőségű technológia, van, akinek az egyedülálló vezetési élmény a fő szempont gokartozás közben. Sokaknak pedig a biztonság a legfontosabb. A SODI RT8 gokart számára ezek az elvárások nem luxusnak, hanem alapelvárásnak számítanak.
Nálunk a bukócső, a fejtámla és a négy pontos biztonsági öv nem extra kiegészítő, hanem az alapfelszereléshez tartozik. A SiLverkart Gokartpálya természetesen idén is minden extra biztonsági felszereléssel felvértezve engedi a harcmezőre legújabb kedvenceit.

Ezen tulajdonságok mellett már csak hab a tortán a SODI RT8 modell exkluzív, stílusosan egyedi 2018-as vonaltervezése, amelyben mindenki elit versenyzőnek érezheti magát!

Teszteld a vadiúj gokartokat, gyertek el versenyezni, vagy döntsd meg egyéni rekordodat!

Gokartpálya

Gokartpálya foglalási naptár

Gokartozás árak

SODI RT8 gokartok a legfejlettebb SODIKART technológia

 

A SODI RT8  modell újratervezett karosszériával rendelkezik. Ennek köszönhető, hogy teljesen új érzéseket és hihetetlen versenyzési élményt valamint hatványozott biztonságot nyújt gokartozás alatt.

Az ultramodern és kivételesen egyedi design, valamint a jelenlegi legjobb és a legújabb SODIKART technológiák fúziója teszi egyedülállóvá ezt a gokart típust.

SODI RT8 modellek integrált borítású burkolattal – Sok hűhó a hő ellen

 

Az integrált borítású külső burkolat a SODI RT8 egyik fontos újítása. Elsődleges szerepe a motorból eredő hőmérséklet elterelése a sofőr közeléből, ami nem mellékes egy benzines gokart esetén.

A motorhő mellett a gumik is onthatják a meleget a vadabb verseny alatt, így ez a szempont leginkább gokartozás közben érvényesül igazán.

SODI RT8 gokartok könnyített kormányzással – Maximális versenyélmény

A SODI RT8 gépek könnyített kormányzással készülnek, lépést tartva a piaci igényekkel. A Sodikart tervezőcsapata a kormányzásra is nagy hangsúlyt fektetett a tervezés során. Miért fontos ez? A SODI RT8 típusú gépek ennek köszönhetően sokkal jobban képesek manőverezni, ami sokkal izgalmasabbá teszi a gokart versenyt.