Gokartozás

Gokartozás extrákkal az év minden napján

Rendezvényhelyszínnel, étteremmel, ingyenes parkolással

SiLverKart Gokart Pálya, Étterem és Rendezvényközpont

Budapest X. ker. Kozma utca 3.

Csarnokunk tervezésekor legfőbb célunk egy gokart pálya köré épített szórakoztató komplexum megalkotása volt.
A fedett csarnokban télen-nyáron, időjárástól függetlenül, az év minden napján élvezhetik kedves vendégeink a Forma1 hangulatát idéző gokartozás minden izgalmát.
A gokartozáson túl egyéb szórakozási lehetőségekkel is színesítjük az élmények palettáját.

Gokartozás – Egy igazán eredeti program bármilyen rendezvényhez

 

Fedett, fűtött gokart pályánk a speciális kivitelezésnek köszönhetően több szempontból is egyedülálló. Céges rendezvények, baráti találkozók, családi események szervezésekor gyakran kérik programként, hogy szervezzünk egy házi gokart bajnokságot. Ez a verseny szinte ugyanúgy zajlik, mint az igazi Forma1-es futamok! Lesznek bemelegítő és időmérő futamok, számítógépes időméréssel követjük az elért köridő eredményeket.
Ezt követi a végén a rajtrácsos verseny és a dobogós eredményhirdetési ceremónia! Természetesen élethű díjátadó is lesz, ahol a nyertesek megkapják az érmeket vagy a kupákat.
A legvégén egy üveg finom Törley pezsgővel köszöntjük a bajnokokat, mely cégünk ajándéka! Emlékül mindenki névre szóló, köridőre lebontott, részletes gokart futam lapot is kap.

A gokart pálya kijelzőkön, a recepció monitorain, és az étterem részről felülnézetből, panorámás üvegfalon át is követhetőek a futamok.

Kiváló minőségű gokartok extrákkal –Maximális biztonság a fickándozó lóerők között

Franciaországból rendelt Sodi RT 8</>-as benzines gokartjaink Magyarországon a csúcskategóriát képviselik. A gokartok biztonsági felszerelések és extrák tömegével rendelkeznek:

Bukócső, fejtámla, négy pontos biztonsági öv, hidraulikus fék, féklámpa, kiemelkedő rázkódási stabilitás, állítható pedálok, integrált padlóborítás, kiváló fogású kormány, bukósisak, rendszeresen cserélt gumik, folyamatos műszaki ellenőrzések..

SiLverKart Gokart pálya biztonságos, praktikus Flexi Track gokart pálya szegéllyel

az abroncsfal helyett

A SiLverKart Gokart pálya tervezésekor a standard gumiabroncsfalas megoldás helyett a megbízható, kiváló  minőségű német Flexi Track márkanevű gokart pálya szegélyt választottuk, több okból is:

  1. 100%-os biztonságot nyújt a pályán, mivel a gokartokat ütközéskor nem blokkolja le, hanem visszatereli a pályára. Ezzel a megoldással minimálisra csökkentettük a sérülések esélyét.
  2. A pálya hasznosítható területéből sokkal kevesebbet vesz el, mint az abroncsfal, meghagyva a helyet a manőverezésre, előzésekre, az élvezetesebb játékra.
  3. Látványnak is esztétikusabb, ráadásul praktikus is, mivel az ütközéskor „visszaterelt” gokartok nem okoznak fennakadást, nem kell megállítani a futamot.

 

Gokartozás vacsora- és/vagy buli helyszínnel együtt!Saját melegkonyhás étterem, rendezvényterem, egyéb szórakozási lehetőségek

A SiLverKart Gokart és Rendezvényközpont kiváló és egyedi helyszín családi, baráti események, céges rendezvények megrendezésére egyaránt. 6-120 fős rendezvények szervezése is gördülékenyen kivitelezhető hideg vagy meleg étkeztetéssel igény szerint. A SiLverKart Étterem az emeleti szinten található, ahol tapasztalt szakácsaink helyben készítik el a különféle finomságokat. A bárban pedig minőségi italok, finom borok gazdag kínálatából válogathatnak.

A kényelmes székek és asztalok elrendezése a különböző rendezvényekhez rugalmasan igazítható az alkalomhoz. Tapasztalt rendezvényszervező kollégáink mindig megtalálják a legjobb megoldásokat.

SiLverKart Étterem – Virtuális Étlap és az Itallap

 

Gokartozás és egyéb játékszerek a SiLverKart-ban

Kedves vendégeink a gokartozás mellett számtalan egyéb szórakozási és programlehetőséget is találnak az étterem melletti részen: Biliárdasztal, csocsó asztal, 2 pályás bowling pálya, elektromos dart’s, Xbox.

 

Gyere és ismerd meg a SiLverKart-ot, az ország legmodernebb, legvagányabb

Gokart és Rendezvényközpontját!

Gokartok

Gokartpálya

Gokartozás árak