Gokart pálya, gokartozás

Gokart Pálya Télen – Nyáron?

Budapest X. kerület Kozma utca 3.

SiLverKart Gokart Pálya, Étterem és Rendezvényközpont

 

Miért egyedülálló a SiLverKart Gokart Pálya?

A SiLverKart első perctől több, mint egy egyszerű, fedett Gokart Pálya Budapesten. Mondhatni, hogy többre született, ami már a tervezőasztalon is egyértelműen látszott:

A Gokart pálya köré igazi szórakoztató és rendezvény komplexum fonódott, hasonlóan, mint ahogy a kagyló körülöleli az igazgyöngyöt. Bár a gokart pálya a SiLverKart szíve és lelke, korántsem csak ez az egy élménylehetőség várja a vidulni vágyó vándorokat, versenyzőket!

Gokart pálya saját meleg konyhával és Étterem szinttel

A SiLverKart Gokart pálya kiváló és egyedi helyszín családi, baráti események, céges rendezvények esetén egyaránt.

6-120 fős rendezvények szervezése is problémamentesen megoldható hideg vagy meleg étkeztetéssel. Az emeleti szint a SiLverKart Étterem birodalma, ahol tapasztalt íz-zsonglőr szakácsaink helyben készítik el a különféle finomságokat.

Az elegáns, ám mégis barátságos hangulatú Étterem szint panorámaüvegén keresztül közvetlenül látható a gokart pálya felülnézetből, sőt, akár a biztonsági korláttal ellátott teraszra is kiállhatunk, ahonnét minden kanyar összes szöge jól látható. Amellett, hogy kiválóan lehet drukkolni a versenyzőknek, akár meg is örökíthetünk egy-egy emlékezetes pillanatot.

A kényelmes székek és asztalok elrendezése rendezvények esetén rugalmasan igazítható az alkalomhoz. A klasszikus éttermi elrendezés, az előadói/oktatói összeállítás, a mulatós, táncolós kialakítás egyaránt nem ritka kérés, ami nem éri váratlanul rendezvényszervező kollégáinkat.

Gokart pálya köré épített szórakoztató komplexum

Csarnokunk a X. kerületben található, a Kozma utca 3. szám alatt. 3000 nm-es, zöldmezős beruházásunkat 2007-ben hoztuk létre, Budapesten egyedülálló gokart pálya kivitelezéssel. A SiLverKart céltudatosan gokart és szórakoztató központnak épült, a legoptimálisabb kivitelezéssel, kompromisszumok nélkül. Fedett, fűtött csarnokunk biztosítja, hogy a gokartozás az év minden napján élmény legyen!

A SiLverKart Gokart pálya a gokartozás mellett számtalan egyéb szórakozási és programlehetőséget kínál magán és céges rendezvények esetén is.

Biliárdasztal, csocsó asztal, bowling pálya, elektromos dart’s, Xbox, vetítővászon, bárpult, előadóterem, tánctérré alakítható Étterem szint saját meleg konyhával, hatalmas ingyenes parkoló a vendégeknek, minden emeleten külön mosdók.

Gokart pálya teszt a haverokkal, utána frissítő hűsítő az emeleti teraszon a rajtrácsos gokart verseny előtt

Gokartok és a Gokart pálya a SiLverKart -ban– Maximális élmény, Maximális biztonság
Gokartok terén az igen magas színvonalat képviselő franciaországi Sodi RT 8</>-as benzines gokartok várnak a versenyzőkre. 2016 áprilisában megérkezett a SiLverKart gokart pálya új büszkesége, a legújabb csúcs gokart, amihez fogható még csak nem is látható Magyarországon. Nívós, egyedi design, 270 cm3, 10.5 LE-s Honda motor biztosítja a száguldás élményét.

A gokartok biztonsági felszerelések és extrák tömegével rendelkeznek:

Bukócső, fejtámla, négy pontos biztonsági öv, hidraulikus fék, féklámpa, kiemelkedő rázkódási stabilitás, állítható pedálok, integrált padlóborítás, kiváló fogású kormány, bukósisak, rendszeresek cserélt gumik, folyamatos műszaki ellenőrzések

SiLverKart Gokart pálya – abroncsfal helyett Flexi Track gokart pálya szegély
A SiLverKart Gokart pálya a jól megszokott gumiabroncsfalas megoldás helyett a Németországból származó Flexi Track márkanevű gokart pálya szegélyt alkalmazta, amely több előnnyel is jár:

  1. Maximális biztonság, mivel nem blokkolja, hanem tereli a gokartokat ütközés esetén, ezért kisebb a sérülések esélye
  2. Kevés helyet foglal, így nagyobb hely marad a mókához, kényelmesebbek az ívek és a kanyarok, több hely marad előzgetni
  3. Esztétikus, emellett praktikus is, mivel kisebb ütközés esetén visszatereli a gokartokat a pályára, így kevesebbszer kell megállítani a gokart futamot egy-egy megakadt gokart miatt.

Számítógépes időméréssel követjük az elért köridő eredményeiteket, a végén mindenki névre szóló, köridőre lebontott, részletes gokart futam lapot kap. A gokart pálya kijelzőkön, a recepció monitorain, és az étterem részen is követni tudjátok a futamok fejleményeit.

Gyere és ismerd meg a SiLverKart-ot, az ország legmodernebb

Gokart és Rendezvényközpontját!

Pályafoglalási naptár

Étterem

Ajánlatkérés