ÉLD ÁT AZ IGAZI SZÁGULDÁS ÉLMÉNYÉT ITT, A SILVERKARTBAN!


Gyere és ismerd meg a SiLverKart-ot, az ország legmodernebb Gokart és Rendezvényközpontját!
Csarnokunk a X. kerületben található, a Kozma utca 3. szám alatt. 3000 nm-es, zöldmezős beruházásunkat 2007-ben hoztuk létre, Budapesten egyedülálló gokart pálya kivitelezéssel. A SiLverKart célzatosan gokart és szórakoztató központnak épült, a legoptimálisabb kivitelezéssel, kompromisszumok nélkül. Fedett, fűtött csarnokunk biztosítja, hogy a gokartozás az év minden napján élmény legyen!
Gokartok és a pálya
A magas színvonalat képviseljük franciaországi Sodi RT 8</>-as gokartjainkkal is. 2016 áprilisában érkezett meg hozzánk a legújabb csúcs gokart, amihez fogható még csak nem is látható Magyarországon. Nívós, egyedi design, 270 cm3, 10.5 LE-s Honda motor biztosítja a száguldás élményét.
A gokartok biztonsági felszerelésekkel rendelkeznek:
Bukócső, fejtámla,négy pontos biztonsági öv, hidraulikus fék, féklámpa, kiemelkedő rázkódási stabilitás, állítható pedálok, integrált padlóborítás
A jól megszokott gumifalas megoldás helyett mi a Németországból származó Flexi Track márkanevű gokart pálya szegélyt választottuk. Biztonságos, kevés helyet foglal és nem utolsó sorban mutatós is.Számítógépes időméréssel követjük az elért köridő eredményeiteket, a végén mindenki névre szóló, köridőre lebontott, részletes futam lapot kap. A gokart pályán, a recepción, és az étterem részen is követni tudjátok monitorokon a futamok fejleményeit.

NE FELEDD, A SILVERKART TÖBB MINT GOKART PÁLYA.. AZ EMELETEN ÉTTEREM, ÉS TOVÁBBI SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK VÁRNAK TITEKET!