Házi gokart verseny

A száguldás mámora biztonságosan, csúcsminőségű gokartokkal,

egy változatos, meglepetésekkel teli pályán.

Éld át a Forma1 világát a SiLverKart-ban!

Budapest, X. ker. Kozma utca 3.

A házi gokart verseny csak a Forma1-es versenyekhez hasonlítható, egyedülálló szórakozás, melyet szinte bármilyen rendezvény alkalmával beilleszthetünk a program részeként. A siker garantált!

Fiúk, lányok, fiatalok és érettebb korúak egyaránt lelkesen állnak rajthoz, hogy egy barátságos versenyen megküzdjenek a lóerőkkel.
A SiLverKart extra színvonalú gokartjai és a maximális biztonságot nyújtó, minőségi pályaszegély is gondoskodik a felhőtlen szórakozásról..

Minden feltétel adott egy fergeteges versenyhez!

Házi gokart verseny – A Forma1 világa biztonságosan, akár kezdőknek is!

A gokartozás egyedülálló élmény, különleges világ. Egyaránt vonz mindenkit: a fiúkat a megmérettetés, a lányokat a bennük rejlő vagányság, ügyesség megélése, az érettebb korúakat pedig a játék, a fiatalos lendület újraélése kapcsán.

Remek csapatformáló erő is egy házi gokart bajnokság,  egy csapatépítő tréning vagy egyéb céges rendezvény programjaként érdemes kihasználni a benne rejlő lehetőséget.

Családi ünnepek, események, baráti összejövetelek alkalmával szintén kiváló ötlet a közös játékkal megfűszerezett ünneplésre.

A házi gokart verseny  a SiLverKart-ban  szinte ugyanazt az élményt nyújtja,

mintha egy igazi Forma 1-es versenyen vennétek részt!

 

  • Bemelegítő futamokkal a ráhangolódáshoz
  • Időmérő és rajtrácsos futamokkal, ahol eldől, hogy ki a legjobb
  • Dobogós eredményhirdetéssel, hogy átélhessétek a győzeleknek kijáró ovációt
  • Élethű díjátadó ünnepséggel, ahol mindenki kézhez kapja a kivívott érmet vagy kupát
  • Az elmaradhatatlan pezsgődurranással egy üveg kiváló minőségű Törley pezsgővel, mellyel cégünk járul hozzá az ünnepléshez
  • Emlékül minden versenyző kézhez kapja a nevére szóló, köridőre lebontott, részletes futamlapot is

Mit kínál még a SiLverKart Gokart és Rendezvényközpont kedves vendégeinek?

Legyen szó bármilyen rendezvényről, a helyszín színvonala mindig központi kérdés! A SiLverKart minden négyzetméterét céltudatosan, az adott funkcióhoz mérten optimális kivitelben alkottuk meg.
Nálunk színvonalas környezetben szórakozhattok, maximális biztonság mellett gokartozhattok! Minden szinten az volt a célunk, hogy kedves vendégeink számára visszatérésre okot adó élményeket nyújtsunk. Az eddigi visszajelzések azt mutatják, hogy célunkat sikerült megvalósítani!

Nézz körül nálunk! Virtuális séta a SiLverKartban

 

Házi gokart verseny után egy kellemes vacsora, egy felejthetetlen buli?

Éttermünkben ehhez minden feltétel adott!

A SiLverKart Étterem kiváló és egyedi helyszín családi események, baráti összejövetelek, céges rendezvények lebonyolítására egyaránt. 6 főtől akár 120 fős rendezvényekig állunk rendelkezésükre hideg vagy meleg étkeztetéssel igény szerint.
Az Étterem az emeleti szinten található. ahol 2 profi szakácsunk a helyszínen készíti el a megrendelt fogásokat mindig friss alapanyagokból, felejthetetlen ízorgiát prezentálva.
Az exkluzív, mégis barátságos hangulatú Étterem szintről egy panorámaüvegén át, akár vacsora közben is teljes rálátásunk lesz a pályára, így követhetjük a futamokat.
Kávézás közben vagy egy pohár itallal a biztonsági korláttal ellátott teraszra is kiállhatunk,  innen minden kanyar összes szöge jól látható.
Buzdíthatjuk a versenyen résztvevő barátainkat,  remekbe szabott fotókkal megörökítve a legemlékezetesebb pillanatokat.
A rendezvényekre a székek-asztalok elhelyezése mindig az adott rendezvényhez igazítható, rugalmasan alakítható az alkalomhoz és a program jellegéhez.

Nézd meg lapozható virtuális Étel-és Italkínálatunkat!

Gokartok

Gokartpálya

Pályafoglalási naptár