Leánybúcsú

Gokartozással egybekötött leánybúcsú fergeteges bulival

SiLverKart Gokart pálya és Rendezvényközpont

Budapest, X. ker. Kozma utca 3.

Egy leánybúcsú sokféle lehet, attól függően, hogy a menyasszonynak és barátnőinek milyen közös, kedvelt szórakozási lehetőség nyeri el a tetszését. Vannak, akik csinosan felöltözve táncos helyen szeretnék megtartani, megint mások Chippendale-fiúkkal dobják fel a hangulatot, és vannak, akik egy igazán pörgős bulit akarnak valami extrával!
Nálunk akár halmozhatjátok is az élményeket: gokartozás után, a vacsorához hívhattok meglepetés vendégeket is a bulira, és ki sem kell mozdulnotok hozzá a SiLverKart-ból!

Leánybúcsú a vagányság jegyében: gokart versennyel, majd isteni vacsora finom italokkal a SiLverKart-ban mindezt egy helyen megtaláljátok!

A gokartozás közkedvelt szórakozás, rendkívül népszerű a lányok körében is. Miért ne lehetne vele feldobni a leánybúcsút? Nálunk a legújabb, extrákkal gazdagon felszerelt gokartokkal mehet a móka, ráadásul a pálya is izgalmas, változatos, nagy hírnévnek örvend a gokart rajongók körében.

Minden éppen úgy zajlik, mint egy igazi Forma1-es versenyen: lesznek bemelegítő és időmérő futamok, a végén rajtrácsos versennyel, dobogós eredményhirdetéssel. A díjátadó ünnepség keretében átadásra kerülnek az érmek vagy kupa szettek és természetesen lesz pezsgődurranás is, jelen esetben egy üveg Törley pezsgő, melyet cégünk ajándéka!

Mindenki megkapja emlékül a névre szóló, köridőre lebontott, részletes futamlapot!

Nézzetek körül nálunk! Virtuális séta csarnokunkban

 

A futamok közben kivetítőkön követhetitek az eseményeket. Ha inkább csak nézőként szeretnéd buzdítani a versenyzőket, az étteremből vagy a bárból is megteheted felülnézetből, egy panorámaüvegen keresztül, mintha csak egy páholyban lennél. A verseny izgalmait oldjátok fel egy különleges vacsorával és jöhetnek a koccintások is!

Ínyencvacsora és egy felejthetetlen buli a lányokkal a SiLverKart színvonalas éttermében

Elegáns, mégis barátságos hangulatú éttermünk méltó helyszíne lesz a leánybúcsúnak. Két profi szakácsunk különleges ételkreációi, vagy éppen a hagyományos ízek között biztosan mindannyian találtok kedvetekre valót. A minőség és a biztonság nálunk nem csak a pályán alapkövetelmény, hanem a konyhában is. Az alapanyagok mindig frissek, a tisztaság pedig természetes.

Virtuális Étlap és Itallap

 

Ha egy igazán emlékezetes leánybúcsúval szeretnétek meglepni a menyasszonyt, kérjetek egyedi ajánlatot, válasszátok a SiLverKart-ot, nem fogtok csalódni ti sem!

Pályafoglalási Naptár

SiLverKart Étterem

Rendezvényhelyszín