Legénybúcsú

Férfias megmérettetés és egy fergeteges buli!

SiLverKart Gokart és Rendezvényközpont

Budapest, X. ker. Kozma utca 3.

Egy legénybúcsú szervezése egyszerű feladat, kivéve, ha valóban emlékezetes esemény megvalósítása a cél.
A program fő szervezője általában a legjobb barátok egyike, ami sajnos nem jelent egyet a legjobb szervezővel, hiszen a jó szándék és a baráti szeretet mellett magabiztos rutinra is szükség lesz a szervezéshez.

Mivel a legénybúcsú (ideális esetben) egyszer fordul elő egy férfi életében, érdemes körültekintően kiválasztani a helyszínt és megtervezni a programot.
De vajon hol is kezdődik egy ilyen különleges esemény szervezése?

Legénybúcsú szervezés – Hogyan kezdjünk hozzá?

Annak, akinek még egy házibuli megszervezése is fejtörést okoz, annak egy legénybúcsú szervezése igazi kihívás még akkor is, ha szoros érzelmi kötődés és hosszú ismertség köti az ünnepelthez. Kicsit olyan ez, mintha egy temetkezési vállalkozó próbálna babaváró bulit szervezni egy újszülöttnek…

A szervezéskor olyan dolgokra is kell gondolni, ami eszünkbe sem jutna, csak utólag, hogy de jó lett volna ha… Az igazán emlékezetes rendezvény első lépése az, hogy elfogadjuk a tényt, miszerint nem értünk a programszervezéshez! Ugyanakkor nem elégszünk meg a sablonmegoldásokkal (limuzin bérlés + táncos lányok + korlátlan italfogyasztás). De hogyan tovább?

Legénybúcsú szervezés a SiLverKart–ban

Szerencsére az ilyen programok megszervezése a SiLverKart rendezvényszervező specialistáinak szinte mindennapos feladat, ezért egy rövid beszélgetés kincset ér egy kezdő szervező számára, aki nem csak “letudni” akarja a feladatot, hanem valóban felelősségteljesen áll a kihívás elé. Ha te sem átlagosat akarsz a rendkívüli alkalomra, akkor jó helyen jársz!

Rengeteg extra szolgáltatással, egy igazán különleges helyszínnel és rutinos, kreatív rendezvényszervezőinkkel a szervezés kötelező feladat helyett könnyen élménnyé változhat, különösebb erőfeszítés nélkül. Félmegoldások helyett komplett terveket kínálunk, melyek 100 % -ban személyre szabhatóak.

Számunkra a legénybúcsú szervezés izgalmas kihívást jelent, melyet az alkalomhoz méltó felelősségtudattal, kellő alázattal és tisztelettel, valamint maximális rugalmassággal és minden igényre kiterjedő figyelemmel kezelünk. Célunk, hogy a meglepetés program szervezője, ünnepeltje és vendégei egyaránt elégedettek legyenek a végeredménnyel.

Miért egyedülálló a SiLverKart Legénybúcsú?

A SiLverKart Rendezvényközpont egy gokart pálya köré épített szórakoztató komplexum, tágas belső térrel, 120 fő befogadására alkalmas étterem szekcióval, hatalmas ingyenes parkolóval, valamint rengeteg programmal és szórakozási lehetőséggel.

Egyik kedves vendégünk szavaival élve: „Egy férfi játszóház”

 

 

Rendezvényhelyszín

SiLverKart Étterem & Bár

Gokartok