Osztálytalálkozó

Időutazás a múltba

Osztálytalálkozó egy különleges helyszínen

 Rendezvényterem, étterem, gokart pálya

SiLverKart Budapest, X. ker. Kozma utca 3.

Egy osztálytalálkozó, különösen, ha 15-20 év múltán kerül megrendezésre, valóban olyan, mint egy időutazás!
Vajon mi történt azóta a régi játszópajtásokkal, a gimis évek lázadó csapattagjaival, a diplomáért küzdő, fiatal felnőttekkel?
Megismerjük egymást annyi év elteltével? Bőven akad mesélnivaló, nagy az öröm, újra kialakulnak a régi „klikkek”.
A SiLverKart elegáns, mégis barátságos helyszín egy ilyen rendhagyó alkalomra.
A melegkonyhás étterem pazar ízei, a bár finom italai segítenek kicsit ellazulni, elmerengeni a múlt emlékein.

Osztálytalálkozó vagány hangulatban, feldobva egy izgalmas gokart versennyel

A SiLverKart Gokart és Rendezvényközpont egy gokart pálya köré épített szórakoztató komplexum. Az impozáns rendezvényterem 120 fő számára kínál kényelmes helyet. A felső szinten található színvonalas éttermünk, melynek két profi séfje már számtalan családi, baráti találkozón gondoskodott a vendégek számára a finom falatokról.

Osztálytalálkozó esetén gyakori kérés, hogy szervezzünk számukra egy házi gokart bajnokságot. Ilyenkor a pálya csak a meghívott vendégeké, amíg zajlik a futam. A gokart pálya kezdők és haladók számára egyaránt kínál meglepetéseket, izgalmakat. A gokartozás mindenki kedvence, hiszen a játék, a verseny mindenkit lázba hoz kortól és nemtől függetlenül.

A házi gokart bajnokság megtévesztésig hasonlít egy igazi Forma1-es versenyhez. A sebesség izgalma, a manőverezések, váratlan akadályok, kanyarok, a benzingőz mindenképpen igazi lesz!

Házi gokart bajnokság az osztálytalálkozón

Lesz mire visszaemlékezni a szürke hétköznapokon!

Minden éppen úgy zajlik, mint egy igazi Forma 1-es versenyen:

Bemelegítő és időmérő futamok, rajtrácsos verseny, dobogós eredményhirdetés! Díjátadó ünnepséget is tartunk, itt vehetik át a nyertesek a jól megérdemelt érmeket vagy a kupákat. Ezután pezsgődurranással köszöntjük a bajnokokat, szokásunk szerint egy üveg kiváló minőségű Törley pezsgővel, mellyel cégünk járul hozzá a nem mindennapi teljesítmény elismeréséhezMinden versenyző hazaviheti emlékül a névre szóló, köridőre lebontott, részletes futamlapot is.

Az étterem melletti részen találhatnak kedves vendégeink egyéb szórakozási lehetőségeket is: két pályás bowling pályával, biliárdasztallal, csocsóval, darts-al, valamint Xbox-al egészül ki a szórakozási lehetőségek köre.

Az étteremből és a bárból kivetítőkön követhetőek a futamok, de akár felülnézetből is szemlélhetjük a pályán zajló történéseket egy panorámaüvegen keresztül, valamint akár remek fotókat is készíthetünk a védőkorláttal ellátott teraszról.

Nálunk minden egy helyen adott ahhoz, hogy egy emlékezetes osztálytalálkozó keretében ünnepeljék meg az újra találkozást a régi társakkal és új, közös élményekkel gazdagodva térjenek vissza mai életükbe

Céges rendezvények

Kapcsolat-nyitvatartás

Gokart házibajnokság