A SILVERKART GOKART ÉS RENDEZVÉNYKÖZPONT TÖKÉLETES HELYSZÍN CSALÁDI VAGY CÉGES ÖSSZEJÖVETELEKRE!

Gyere, ismerkedj meg csarnokunkkal! Képekért kattints a GALÉRIÁNKRA!

ELSŐRANGÚ HELYSZÍN

A SiLverKart 2007-ben épült zöld beruházásként a X. kerületben, a Kozma utca 3. szám alatt. A kivitelezés során nem sajnáltuk a befektetett energiát, hogy egy olyan épületet alakítsunk ki, ami külsőre-belsőre nagyon mutatós és esztétikus. Minden négyzetméterünk igényesen kialakított, ízléses kivitelezéssel és berendezésekkel. Kiépített parkolónkban ingyenes parkolást biztosítunk Neked és Vendégeidnek. A folyamatos karbantartásnak és újításnak köszönhetően csarnokunk még szebb, mint újkorában. Fontosnak tartjuk, hogy látogatóink nívós környezetben szórakozhassanak, egy olyan gokart- és rendezvényközpontban, ami kifejezetten nekik épült. A földszinten található a recepció és a fedett-fűtött gokart pályánk, az emeleten az étterem részünk a játékokkal (bowling, csocsó, darts, biliárd) és a konferencia teremmel. Az egész csarnokunk fedett, így nálunk biztosan nem teszed ki a baráti vagy céges találkozódat az időjárás viszontagságainak.

KIMAGASLÓ GOKART PÁLYA

A földszinten a recepciótól egy hangszigetelt üvegfal választja el a 2500 négyzetméteres fűtött-fedett gokart pályánkat, ami télen-nyáron kiválóan üzemel. Minden évben túlteljesítjük az elvárt biztonsági előírásokat. Minőségi pályaszegélyeket használtunk a pálya kialakításkor, nem gumiabroncsokat. A nyomvonalat minden év elején átalakítjuk, a rengeteg visszatérő egyéni látogató és céges rendezvények miatt. A napi szinten karbantartott, mindig újonnan vásárolt gokartjaink Franciaországból származnak, a megbízható és egyik legnépszerűbb gokart forgalmazó SodiKart-tól. 2014 júniusától a gokart sportág szerelmeseinek nagy örömére elhoztuk a legújabb csúcs gokartokat a SiLverKartba, az RT 8-ast. Kivételes, egyedi design jellemzi ezeket a forradalmian új modelleket, ami Magyarországon csak nálunk érhető el. 145 cm-es magasságtól mindenki könnyen tudja kezelni automata gokartjainkat az állítható pedálok miatt. Négy pontos biztonsági öv, bukócső, fejtámla, féklámpa, és bukósisak teszi biztonságossá a száguldást.

IMPOZÁNS ÉTTEREM

120 fő befogadására alkalmas, igényesen kialakított éttermünket az emeleten találod. Itt kaptak helyet a játékok, a két pályás bowling pályánk, a két biliárd asztal, a csocsó és a darts is. Kialakítottunk egy 120 fő befogadására alkalmas, klimatizált, hangulatos konferencia termet, melyet ki tudsz bérelni vetítésekre, előadásokra, termékbemutatókra, konferenciákra. A pályától egy panorámás üvegfal választja le a fenti részt, így „páholyból” követheted a futamokat. Két magasan képzett szakácsunk a biztosíték egy mennyei ebédre vagy vacsorára, amit Vendégeid egy igazán hangulatos helyen fogyaszthatnak el. Kialakítottunk Nektek egy egyedi videófalat, hat kivetítővel, ezt használhatjátok családi vagy céges videók, előadások, műsorok, vagy koncertek vetítésére.

KIEGÉSZÍTŐ JÁTÉKOK

Hogy biztosan mindenki találjon kedvére való szórakozást, két bowling pálya, két biliárdasztal, csocsó, és darts is rendelkezésetekre áll. Ezeket érdemes előre kibérelni, hogy biztosan tudjátok használni őket.

EGYEDI IGÉNYEK

Ami a legfontosabb, hogy jól összeszokott csapatunk mindig szem előtt tartja a Ti egyedi igényeiteket! Forduljatok hozzánk, és mi teljes körűen megszervezzük és lebonyolítjuk családi vagy céges rendezvényedet! Előre egyeztetett időpontban rendezvényszervezőink szívesen körbevezetnek csarnokunkban és egy kávé mellett elbeszélgethettek az elképzelésekről.

KÍVÁNCSI VAGY RENDEZVÉNY AJÁNLATUNKRA? KATTINTS A TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT:

CÉGES RENDEZVÉNYEK


CSALÁDI RENDEZVÉNYEK

Hírlevélfeliratkozás

Email*
Név*