A SilverKart Gokart és Rendezvényközpont tökéletes helyszín családi vagy céges összejövetelekre, konferenciák megrendezésére, termékbemutatók, egész napos rendezvények lebonyolítására.

Gyere, ismerkedj meg csarnokunkkal! Képekért kattints GALÉRIÁNKRA!

SILVERKART: Elsőrangú rendezvény helyszín

A SiLverKart Gokart és Rendezvényközpont 2007-ben épült zöld beruházásként a X. kerületben, a Kozma utca 3. szám alatt. A kivitelezés során nem sajnáltuk a befektetett energiát! Olyan épületet alakítottuk ki, mely kívül-belül impozáns és esztétikus, ugyanakkor minden szempontból megfelel megálmodott funkcióinak is.

Minden négyzetmétere igényesen kialakított, ízléses kivitelezéssel és célirányosan megtervezett berendezésekkel. Kiépített parkolónkban ingyenes parkolást biztosítunk Önnek és Vendégeinek. A folyamatos karbantartásnak és az újításoknak köszönhetően csarnokunk ma még szebb, mint új korában.

Fontosnak tartjuk, hogy látogatóink nívós környezetben szórakozhassanak, egy olyan gokart- és rendezvényközpontban, ami kifejezetten nekik épült. A földszinten található a recepció és a fedett-fűtött gokart pályánk, az emeleten az étterem rész a játékokkal (bowling, csocsó, darts, biliárd) és a konferencia terem –mind-mind a kötetlen szórakozás és az önfeledt játék jegyében épült.

Az egész csarnokunk fedett, így nálunk biztosan nem okozhat meglepetést vagy fennakadást az időjárás, nem kerül veszélybe egyik rendezvény sem emiatt. Ha esik, ha fúj, nálunk mindig remekül érezhetik magukat Vendégeink.

SILVERKART GOKART PÁLYA – KIMAGASLÓ MINŐSÉGŰ, MEGBÍZHATÓ GOKARTOK

A földszinten a recepciótól egy hangszigetelt üvegfal választja el a 2500 nm2-es fűtött-fedett gokart pályát, ami télen-nyáron kiválóan üzemel. Minden évben túlteljesítjük az elvárt biztonsági előírásokat. Minőségi pályaszegélyeket használtunk a gokart pálya kialakításkor, nem gumiabroncsokat. A nyomvonalat minden év elején átalakítjuk, a rengeteg visszatérő egyéni látogató és céges rendezvények miatt. Napi szinten karbantartott, mindig újonnan vásárolt gokartjaink Franciaországból származnak, a megbízható és egyik legnépszerűbb gokart forgalmazó SodiKart-tól.

2014 júniusától a gokart sportág szerelmeseinek nagy örömére elhoztuk a legújabb, RT 8-as csúcs gokartokat a SiLverKartba. Kivételes, egyedi design jellemzi ezeket a forradalmian új modelleket, melyek Magyarországon csak nálunk érhetőek el. 145 cm-es magasságtól mindenki könnyen tudja kezelni automata gokartjainkat az állítható pedáloknak köszönhetően. Négy pontos biztonsági öv, bukócső, fejtámla, féklámpa, és bukósisak teszi maximálisan biztonságossá a száguldást.

SILVERKART ÉTTEREM – IMPOZÁNS KÖRNYEZET, MENNYEI ÍZEK

120 fő befogadására alkalmas, igényesen kialakított éttermünket az emeleten találod. Itt kaptak helyet a játékok, a két pályás bowling pályánk, a két biliárd asztal, a csocsó és a darts is. Kialakítottunk egy 120 fő befogadására alkalmas, klimatizált, hangulatos konferencia termet, melyet ki tudsz bérelni vetítésekre, előadásokra, termékbemutatókra, konferenciákra. A pályától egy panorámás üvegfal választja le a fenti részt, így „páholyból” követheted a futamokat. Két magasan képzett szakácsunk a biztosíték egy mennyei ebédre vagy vacsorára, amit Vendégeid egy igazán hangulatos helyen fogyaszthatnak el. Kialakítottunk Nektek egy egyedi videófalat hat kivetítővel., Ezt használhatjátok családi vagy céges videók, előadások, műsorok, vagy koncertek vetítésére.

SILVERKART KIEGÉSZÍTŐ JÁTÉKOK

Hogy biztosan mindenki találjon kedvére való szórakozást, két bowling pálya, két biliárdasztal, csocsó, és darts is rendelkezésetekre áll. Ezeket érdemes előre kibérelni, hogy biztosan szabad legyen a pálya!

SILVERKART – EGYEDI IGÉNYEK PROFI MEGVALÓSÍTÁSA

Ami a legfontosabb, hogy jól összeszokott csapatunk mindig szem előtt tartja egyedi igényeiteket! Forduljatok hozzánk, és mi teljes körűen megszervezzük és lebonyolítjuk családi vagy céges rendezvényedet! Várjuk az eredeti ötleteiteket is.

Előre egyeztetett időpontban rendezvényszervezőink szívesen körbevezetnek csarnokunkban és egy kávé mellett elbeszélgethettek az elképzelésekről.

Kíváncsi vagy rendezvény csomag ajánlatainkra, akciós csomagjainkra?

Kattints a további részletekért

Céges rendezvények

Családi rendezvények:

Születésnap Legénybúcsú Party with friends/Buli a barátaiddal

CÉGES RENDEZVÉNYEK


CSALÁDI RENDEZVÉNYEK

Hírlevélfeliratkozás

Email*
Név*