Rendezvényhelyszín

Céges rendezvények és családi összejövetelek  a SiLverKart-ban!

 

A SiLverKart Gokart és Rendezvényközpont tökéletes rendezvényhelyszín céges összejövetelekre, konferenciák megrendezésére, egész napos rendezvények lebonyolítására, valamint családi események, baráti találkozók helyszíneként egyaránt.

Legfőbb célunk, hogy minden kedves látogatónk nívós környezetben szórakozhasson, egy olyan gokart – és rendezvényközpontban, ami kifejezetten nekik épült.

SiLverKart: Elsőrangú rendezvényhelyszín

A SiLverKart Gokart és Rendezvényközpont 2007-ben épült zöld beruházásként a X. kerületben, a Kozma utca 3. szám alatt. A kivitelezés során mindenben arra törekedtünk, hogy olyan épületet alakítsunk ki, mely megjelenésében kívül-belül impozáns és esztétikus, ugyanakkor minden szempontból megfelel az összes megálmodott funkciónak is.

Négyzetméterenként ügyeltünk az igényes kialakításra, az ízléses kivitelezésre és a célirányosan megtervezett berendezésekre is. Saját kiépített parkolónkban ingyenes parkolást biztosítunk Önnek és Vendégeinek. A folyamatos karbantartásnak és az újításoknak köszönhetően csarnokunk ma még szebb, mint új korában.

Rendezvényhelyszín információk, egyedi ajánlatkérés (LINK)

Mitől egyedülálló rendezvényhelyszín a SiLverKart?

  • Sportosan elegáns étterem az emeleten, rálátással a gokart pályára
  • Saját konyha, kulturált étkezési lehetőségekkel (hideg- és meleg tálak, svédasztalos étkezés)
  • Konferencia terem
  • 2018-as, vadiúj gokartok
  • Fedett, izgalmas gokart pálya

A földszinten található a recepció és a fedett-fűtött gokart pálya, az emeleten az étterem rész a játékokkal (bowling, csocsó, darts, biliárd) és a konferencia terem –mind-mind a kötetlen szórakozás és az önfeledt játék jegyében épült.

Az egész csarnok fedett, így nálunk biztosan nem okozhat meglepetést vagy fennakadást az időjárás, nem kerül veszélybe egyik rendezvény sem emiatt. Ha esik, ha fúj, nálunk mindig remekül érezhetik magukat kedves Vendégeink.

Tegyen egy virtuális sétát nálunk, nézzen körül, mi mindent kínálunk!

 

SiLverKart gokart pálya – Kimagasló minőségű, megbízható gokartok

A földszinten található recepciótól egy hangszigetelt üvegfal választja el a 2500 nm2-es fűtött-fedett gokart pályát, ami télen-nyáron kiválóan üzemel. Minden évben túlteljesítjük az elvárt biztonsági előírásokat. Nálunk alap elvárás a maximális biztonság!

A gokart pálya kialakításkor minőségi, Németországból származó gumi pályaszegélyeket alkalmaztunk a másutt elterjedt, gumiabroncsokból kialakítottal szemben. A fő szempont a biztonság volt, ugyanis ez a rendszer ütközéskor nem blokkolja, hanem visszatereli a gokartokat a pályára. További előnye, hogy jóval kevesebb helyet vesz el a játéktérből, így kényelmesebbé, élvezetesebbé is tettük a pályaszakaszokat.

A nyomvonalat minden év elején átalakítjuk. Rengeteg visszatérő egyéni látogatónk és az évről-évre nálunk megrendezett céges rendezvények gokart rajongói mindig nagy örömmel fedezik fel az új gokart pálya nyomvonalát.

SiLverKart Étterem és rendezvényhelyszín – Mennyei ízek impozáns környezetben

Az emeleten található SiLverKart Étterem 120 fő befogadására alkalmas. Igényesen kialakított környezetben, profi séfekkel várjuk kedve Vendégeinket! A rendezvények során hideg-meleg étkeztetéssel egyaránt tudunk szolgálni igény szerint.

SiLverKart Étlap és itallap (LINK)

SiLverKart Vegyestálak (LINK)

Kialakítottunk 120 fős rendezvények lebonyolítására alkalmas, klimatizált, hangulatos konferencia termet, mely kiváló rendezvényhelyszín előadásokra, konferenciákra, vetítésekre, céges rendezvények helyszíneként és családi összejövetelekre egyaránt.

Mellette, szintén az emeleten kaptak helyet a játékok, a két pályás bowling pályánk, a biliárdasztal, a csocsó és a darts is. A rendezvények alkalmával mindenki megtalálja a kedvére való szórakozási lehetőséget.

A pályától egy panorámás üvegfal választja el az emeleti részt, így felülről, „páholyból” követhetőek a futamok. A konferenciaterem felszereltségéhez tartozik egy egyedi videó fal is hat kivetítővel, hogy a rendezvények keretében videók, előadások, műsorok, vagy koncertek vetítésére a legprofibb eszköz álljon rendelkezésre.

 

Rendezvényhelyszín egyedülálló szórakozási lehetőségekkel, színvonalas étteremmel: SiLverKart Gokart és Rendezvényközpont, X. Kozma utca 3.

 

Összeszokott rendezvényszervező csapatunk mindig szem előtt tartja az egyedi igényeket, melyek rugalmas megvalósítása számunkra rutinfeladat! Előre egyeztetett időpontban rendezvényszervező munkatársaink szívesen körbevezetik csarnokunkban és egy kávé mellett megbeszéljük elképzeléseit.

[/vc_section]

Céges rendezvények

Családi rendezvények

Egyedi ajánlatkérés