Sajtótájékoztató

Igényes környezetben, a SiLverKart Rendezvényközpont

120 fős rendezvénytermében

Egy sajtótájékoztató megszervezésekor kiemelten fontos szempontok: a színvonalas helyszín, az egyszerű parkolás, egy felkészült rendezvényszervező csapat.

A SiLverKart-ban minden feltétel adott ahhoz, hogy reprezentatív és minden szempontból egyedülálló legyen a sajtótájékoztató! Elegáns, mégis barátságos hangulatú rendezvénytermünk 120 fős rendezvény lebonyolítására is alkalmas.

50 autó elhelyezésére ingyenes, saját parkolót biztosítunk.

Állófogadás vagy ültetett állófogadás megrendezéséhez egyaránt állunk rendelkezésére!

Sajtótájékoztató megszervezése állófogadás keretében impozáns rendezvénytermünkben

A leggyakrabban állófogadás keretében rendezik meg a sajtótájékoztatót, vendégül látva az újságírókat és a meghívott vendégeket. A megfelelő színvonalú helyszín mellett nagyon fontos a profi szervezés is. Ebben is segítségére lesz felkészült rendezvényszervező csapatunk.

Ültetett állófogadás – elegáns hangulat, maximális kényelem

Az állófogadásnak kialakult egy új szervezési formája, az ún. ültetett állófogadás. Elegánsabb, és magasabb színvonalú vendéglátást tesz lehetővé, mint egy hagyományos állófogadás. Ebben az esetben nem csak hidegkonyhás szendvicsek, falatok szerepelhetnek az étlapon, a kényelmes körülményeknek köszönhetően sokkal nagyobb választékot kínálhatunk a részvevőknek.

A vendégek a finom falatokat az asztaloknál, kényelmesen fogyaszthatják el. A sajtótájékoztatót követően a SiLverKart Étterem kiváló helyszíne lehet egy zártkörű, VIP vendégek számára rendezett megbeszélésnek is, ahol finom ételekkel, különleges italokkal kényeztetheti vendégeit.  

Sajtótájékoztató egyedi stílusban– Speciális igények profi megvalósítása

Forduljon hozzánk bizalommal, és mi segítünk megszervezni és lebonyolítani sajtótájékoztatóját, egyéb céges rendezvényét. Az eddig megszervezett számos rendezvény összes tapasztalatával várjuk.

Egyeztessen időpontot rendezvényszervezőinkkel! Szívesen megmutatjuk a helyszínt és egy kávé mellett megbeszéljük együttműködésünk részleteit.

A sajtótájékoztató megszervezésén és lebonyolításán túl számíthat ránk egyéb céges rendezvényekkel vagy akár családi programokkal kapcsolatban is!

Rendezvényhelyszín

Étterem

Gokartok