Szalagavató

Szalagavató buli a SiLverKart-ban

Gokartozás, étterem és buli egy helyen!

Budapest, X. ker. Kozma utca 3.

Szalagavató bál – Kicsit „felnőtté avató” szertartás is egyben

A szalagavató bál minden fiatal számára egy fontos pillanat. Egyrészt azért, mert hamarosan megkapjátok az érettségi bizonyítványt, másrészt azért, mert a szalagavató bál keretében meg kell tanulnotok valamelyik klasszikus tánc (leggyakrabban keringő) alaplépéseit.

Komoly kihívást jelent a szokatlan ruha viselete is. Ez teljesen más, mint a ti világotok. Kis lépés ez már a felnőttkor felé.

Szalagavató buli a SiLverKart-ban – Száguldás, remek ételek, italok

és minden, ami egy jó bulihoz kell!

A szalagavató bál után a fiatalok gyakran szerveznek maguknak egy igazi, nekik való bulit. A SiLverKart-nál kiválóbb helyszínt nehéz lenne találni erre a célra! Minden adott a remek szórakozáshoz: gokart pálya, étterem és bár, egyéb szórakozási lehetőségek egy helyen. Egy jó nagy helyen, ráadásul diákoknak is megfizethető, pénztárcabarát árakon. Mi kell még?

Szalagavató buli házi gokart bajnoksággal egybekötve – Lányoknak is remek szórakozás lesz!

A gokartozás kortól és nemtől függetlenül élvezetes, izgalmas szórakozás, korántsem csak a fiúk-férfiak által kedvelt elfoglaltság. Visszatérő vendégeink között szép számmal találunk lelkes versenyzőket a silver korosztály mindkét neméből is.
A fiatalok körében pedig bőven vannak ifjú hölgyek, akik roppant lelkesedéssel vetik bele magukat a száguldás örömeibe. Egyáltalán nem zavarja őket, hogy a parfüm illatát elnyomja a benzin átható illata!

Azért is szeretnek minket választani családi esemény, baráti találkozó, szalagavató buli alkalmával, mert gokartozás után, amikor mindenki éhes-szomjas lesz, a helyszínen lévő elegáns étteremben remek fogásokkal, isteni pizzákkal és finom italokkal várunk benneteket, ahol aztán egy fergeteges bulival zárhatjátok a minden szempontból felejthetetlen szalagavató bulitokat!

Amiért még sokan kedvelnek minket, hogy a gokartozás mellett egyéb szórakozási lehetőségeket is kínálunk: a két pályás bowling pálya, a két biliárdasztal, a csocsó, a darts, az Xbox is sokak kedvelt játéka.

Egyéb családi rendezvények

Virtuális séta

Gokart pálya, gokartozás

Akciós gokart kuponok