Születésnap

Személyre szóló születésnap a SiLverKart-ban

Felejthetetlen, fergeteges futamok,

Örömteli, örök közös pillanatok!

SZÜLETÉSNAP MENETE a SiLverKart-ban – TIPP!

Érkezés:

Fél-egy órával a gokart program előtt, regisztrálás a gokarthoz, szabályismertetés

Gokartozás:

A résztvevőket csapatokra osztjuk, 2 lehetőség van:
Csak időmérő futamok, vagy gokart házibajnokság rajtrácsos versennyel.
Házibajnokságot csak 12 éven felüli résztvevőknek bonyolítunk le.
A végén dobogós díjátadót szoktunk tartani érem szettel.

Étkezés:

Pizzázást vagy vegyestálat szoktunk javasolni. A vegyestál variácikról érdeklődj ajánlatkéréskor!

Egyéb játékok:

Csocsó asztal, Biliárd asztal, Elektormos Dart’s, Bárpult, XBox-ok, Hatalmas LED TV, 2 pályás Bowling pálya használata

Szülinapi torta:

Tortát lehet behozni, segítünk a szervírozásban.

Lehetőségek italfogyasztásra:

Helyszíni fogyasztás – Az italokat írjuk, és a végén a számla végösszegéhez adjuk.

Korlátlan fogyasztás – Korlátlan üdítő, víz, kávé, tea fogyasztás, igény esetén sörrel és borral kiegészítve.

Kuponos fogyasztás – Kuponokkal tudjuk limitálni a fogyasztást, pl. 3 db üdítő, kv, vagy alkoholos ital/fő. A megrendelő meghatározott számú üdítőt/kávét fizet a Vendégeknek.

Egyéni fogyasztás – Mindenki magának fizeti „zsebből” a fogyasztást.

Egyéni kérése van?

Születésnap minden ember életében többször is előfordul, ráadásul teljesen váratlanul, minden évben ugyanazon a napon. Furcsa okból azonban az ünnepelt szerettei, barátai teljesen mást gondolnak a legtökéletesebb szülinapi buliról, vagy a legjobb szülinapi ajándékról, mint maga az ünnepelt.

A születésnap méltó megünneplése mindenki számára mást és mást jelent, van, akinek a csendes ülős, beszélgetős,van, akinek a barátokkal bulizás, és van, akinek a családi csapatgyűlés jelenti a szülinap koronáját. Viszont van egy dolog, amely minden születésnap szervezés esetén szükséges: A legtökéletesebb helyszín!

Aki már próbálta, az tudja, hogy egy meglepetés születésnap szervezés meglepő fordulatokkal tudja tarkítani a szürke hétköznapjainkat. A legjobb helyszín kiválasztása a szülinap szervezés legnehezebb része, bár az elején még borzasztónak egyszerűnek tűnik. Kezdenek összegyűlni a különböző kérések, kérdések, melyek folyton folyvást felborítják a szülinap általunk idealizált menetrendjét.

A káosz kerülők között közkedvelt választás a szülinap szervezéstől való teljes elhatárolódás, ám ez nem igazi megoldás.

Mennyivel egyszerűbb lenne a születésnap szervezés, ha varázsütésre egy komplett szülinapi terv kerülne a kezünkbe? Ha minden, amire egy születésnap során szükség lehet, az meglenne egy helyen, csak választani kellene. Mintha csak felhívnám a SiLverKart-ot, hogy szervezzen szülinapot!

Száguldó Születésnap a SiLverKartban – Verseny az idővel

 

A gokartozás nemtől, korosztálytól függetlenül jó kis móka, ami lehet akár a születésnap csúcspontja. A SiLverKart Gokart és Rendezvényközpont mondhatni Szülinapra született, a gondos és aprólékos tervezés során az egész komplexum kialakítása egy vezérvonalat követett: Vendégeink elégedett mosolya, ami méltó mementója marad egy fontos napnak.

Minél több arc mutat megelégedett jeleket, annál magasabbra kúszik a SiLverKart Születésnap Szervezési sikermutatója, bár bevalljuk, hogy gyakran nincs nehéz dolgunk.

A szülinapos számára szokatlan szembenézni ugyanis azzal a ténnyel, hogy a hosszú évek alatt megszokott zoknik, parfümök, azonosíthatatlan formájú lakberendezési díszek helyett a kezébe nyomnak egy bukósisakot, és közlik vele: Vedd föl, te jössz, a hármas gép a tiéd!…

A meglepetés mámorában markolt kormány mögött még magabiztosan ülő ünnepelt ellen induló versenytársak a rajtvonalhoz állnak, a benzinmotorok békés beszélgetése jelzi a pályamesternek: Mindenki készen áll, kezdődhet a verseny! A pályamester tekintete még egyszer végigsöpör a versenyzők vonalán, végül vállat vonva vet véget a tétlen harcnak.

A bukósisakok belsejében határozott fények csillannak, a türelmetlenség tűként tartja fogva a fékeken a féktelen talpakat, néhányan kipöcögtetik a fölöslegesnek vélt üzemanyagot egy-egy kövér gázfröccsel.

A gokartok barátságosan berregnek az aktuális versenyzőknek és egyszer csak a piros lámpa zöldre változik, majd megremeg a föld, felizzik az aszfalt, a kegyelemért könyörgő kerekek kitartóan kiabálnak, küzdenek a könyörtelen bemelegítő kör ellen, de Te akkor már tudod és érzed is: Számotokra elkezdődött a Rajtrácsos, házi Gokart verseny, melynek csak egyetlen első helyezettje lehet! Vajon ki lesz az?

Miért a gokartozás legyen a szülinap Szent Grálja?

 

Igaz ugyan, hogy a SiLverKart vitathatatlanul egy gokart pálya, emellett azonban sokkal több is annál! A gokartozás mellett Csocsó asztal, Biliárd asztal, Elektormos Dart’s, Bárpult, XBox-ok, Hatalmas LED TV, Bowling pálya, 120 Fő befogadására alkalmas étterem melegkonyhával, talpalávaló tánctér, ingyenes parkolási lehetőség, valamint profi személyzet áll rendelkezésre a tökéletes születésnap szervezése során.

Éppen ezért a SiLverKart születésnap szervezés akkor is bölcs döntés lehet, ha a vendégsereg nagyrészt nem rajong a vezetés vagy versenyzés során tapasztalható élményekért. Akár a kulináris körtúra, akár a különleges, spéci helyszín, akár a sokoldalú programlehetőség fontos az Ön számára a születésnap szervezés során, a SiLverKart mindegyik esetben bölcs választás lehet.

Többet akar tudni a születésnap szervezés szabályairól?

Szeretne szabadulni a kéretlen kötelességektől?

Igazán különleges születésnap szervezésén fáradozik, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá?

Válassza a legegyszerűbb, legkényelmesebb megoldást!

SiLverKart Étterem

Rendezvényhelyszín

Pályafoglalási naptár