Nincs még ötleted a szülinapi bulira?

A SiLverKartban mindenki megtalálja a elképzeléseinek, és pénztárcájának megfelelő szülinapi programot!

Íme a lehetőségek:

Asztalfoglalás:

Étterem részünkön az asztalfoglalás INGYENES, és nincs kötelező fogyasztás! Ha kötetlen szülinapot szeretnél, és nem akarod előre megrendelni az ételeket, lefoglalni a játékokat, válaszd ezt az opciót! A vendégeid a helyszínen is dönthetnek, hogy mihez van kedvük: gokartozni, bowlingozni, biliárdozni, vagy csocsózni. Ebben az esetben a gokart pályát és a játékokat a szabad helyek függvényében tudjátok használni. A fogyasztás történhet közös számlára (amit a végén a megrendelő fizet egyben), vagy lehetőség van mindenkinek egyénileg fizetni a fogyasztását. Tortát hozhattok, segítünk a szervírozásban! Asztalt foglalni e-mailben tudsz (gokart@silverkart.hu), az adott héten pedig telefonon: 06 30 869 2994.

 

Gokart pálya foglalás:

Ha szeretnéd, hogy Vendégeid zártkörűen használják a gokart pályát, foglalás szükséges. Ez azt jelenti, hogy a meghívottakon kívül más nem lesz a futamban, és egy mini F1-es házibajnokságot bonyolítunk le. Ha csak gokart futamokat szeretnél a meghívottaknak, de zártkörű pályahasználattal, szintén pályafoglalás szükséges. A gokart program ekkor fix időpontban kezdődik, így könnyen tudsz tervezni a nap többi programjához igazodva. A zártkörű pályabérlés ára 47.500+Áfától indul. Az időtartam, és a bérelt gokartok száma a résztvevőktől függ. Erre vonatkozóan ár- és program ajánlatot küldünk neked, a résztvevők számának megadása után! A gokart pálya foglalás önállóan is nagyon szuper program, nem szükséges éttermi fogyasztással megrendelni. Csak pályafoglalást ITT tudsz leadni, nézd meg a szabad helyeket!

Akciós csomagok:

Február 1- október 31. között választhatsz előre összeállított csomagjaink közül. Az alap csomag gokart házibajnokságot, pizzát, és üdítőt tartalmaz, ennek ára 9.700 Ft/fő. A bővített csomag bowlingozással, és biliárdozással egészíti ki a programot, ennek ára 11.100 Ft/fő. A csomag tartalma fix, ezen változtatni nem tudunk. Olvass többet a csomagokról IDE kattintva!

Étkezési lehetőségek:
Nagyobb társaságoknak vegyestáljainkat szoktuk javasolni. Akár már 6 főtől kérheted őket, előzetes megrendeléssel. Ezek a bőséges tálak többféle hús- és vegetáriánus választékot is tartalmaznak. Áruk 2.450 – 3.450 Ft + Áfa/fő között van. Kérd e-mailben a vegyestál választékunkat!
Éttermünkben lehetőség van a la carte étkezésre is. Hétvégéken a megnövekedett forgalmunk miatt nagyobb társaságok esetében várakozási időre kell számítani, ha ezt a lehetőséget választjátok. Ha kíváncsi vagy étlapunk kínálatára, kattints IDE!
Torta készítést, rendelést mi nem vállalunk, de lehet behozni, szívesen segítünk a szervírozásban! Ezen kívül étel-ital behozatala tilos!

Szülinapi buli – Nagyban!

Ha olyan szülinapot szeretnél, ahol részletesen megtervezzük a programtervet, és ebbe minden szolgáltatásunkat bele tesszük (gokart, étkezés, egyéb játékok), erre is van lehetőség! Ilyenkor készítünk egy beosztást a programokkal, és minden eszerint a terv szerint halad. Pl.:
Érkezés
Gokart bajnokság
Ebéd/vacsora
Bowling, biliárd darts, csocsó
50 főig kényelmesen elfértek az étterem részünkön, összetolt asztalokat biztosítunk. Vegyestálas ebédet, vagy vacsorát kínálunk ebben az esetben.
Ha ennél nagyobb szabású bulit szervezel, lehetőség van az egész étterem részünket zártkörűvé tenni, de ennek feltétele a svédasztalos étkezés, és az összes emeleti játék bérlése.
Kérj árajánlatot minden szolgáltatásunkat átfogó szülinapi rendezvényedre ITT!

Privát szülinapi helyszín:

Csarnokunkban az emeleten egy 100 nm-es, teljesen elkülönített terem bérlésére is lehetőséged van. Itt megvalósíthatod egyéni elképzelésedet rendezvényeddel kapcsolatban pl.vetítés, zene… A teremhez asztalokat/székeket, igény esetén projektort biztosítunk. A díszítést a Te fantáziádra bízzuk! Kérj árajánlatot külön terem bérlésére, amikor kitöltöd ajánlatkérő adatlapunkat, ITT!